Egy anya 200-szor mérgezte meg a saját lányát

Vágólapra másolva!
Egy fiatal anya elképesztően kegyetlenül bánt a mindössze négyéves kislányával, rendszeresen gyógyszerekkel tömte, amiktől gyerek rosszul lett és kórházba kellett vinni, hogy megmentsék az életét. A nő valószínűleg Münchausen-szindrómában szenved, ezért viselkedett ilyen kegyetlenül.
Vágólapra másolva!

A 23 éves bronxi Tajahnae Brownt pénteken letartóztatták, miután a négyéves kislánya majdnem meghalt súlyos gyógyszermérgezésben.

Az akkor 3 éves gyerek májusban került először kórházba, amikor az anyja azzal vitte be, hogy kislánya rosszul van, a rohamaira gyógyszert szed, azonban nem kapott eleget belőle.

Az anyára hallgatva, az orvosok még több gyógyszert adta be a kicsinek, azonban a vizsgálatok során gyorsan kiderült, hogy a kislány szervezetében életveszélyes mennyiségű gyógyszer van, így leálltak az adagolásával, és értesítették az anyát, hogy tévedés történhetett. Nem sokkal később azonban újra emelkedett a lány szerveztében a gyógyszer mennyisége, ekkor vált gyanússá a személyzetnek az anya és szóltak a rendőségnek.

A nyomozás során kiderült, hogy az anya legalább 190-szer mérgezte meg a kislányt, minden alkalommal ugyanazt hazudva az orvosoknak.

A feltételezések szerint a nő Münchausen-szindrómában szenvedhet és a figyelem miatt bánt ilyen kegyetlenül a gyerekével.

Forrás: Mirror