Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Randalíroznak, gyújtogatnak Európa utcáin a muszlim migránsok - megdöbbentő videók

Lampedusa, olaszország, migráns, illegális, embercsempész, 2023, szeptember, rendkívüli
Migrants gather outside the operational centre called "Hotspot" on the Italian island of Lampedusa on September 14, 2023. The tiny Italian island of Lampedusa struggled on September 14, 2023 to cope with a surge in migrant boats from North Africa after numbers peaked at 7,000 people -- equivalent to the entire local population. (Photo by Alessandro Serranň / AFP)
Vágólapra másolva!
Az illegális migránsok bűnbandák szolgáltatásait veszik igénybe ahhoz, hogy átlépjék az Európai Unió határát, Európában pedig randalíroznak, gyújtogatnak, egymással verekednek. A közösségi médiát elárasztották az ilyen eseteket megörökítő videók.
Vágólapra másolva!

A közösségi oldalakon számos olyan videót látni, ahol a bevándorlók vagy egymással verekednek, vagy a helyieket inzultálják. Rómában is volt tömegverekedés.

Olaszországban egyébként rendszeressé váltak a verekedések a migránsok között. Udinében például afgánok és pakisztániak csaptak össze fényes nappal.

A németországi felvételek is azt bizonyítják, hogy a nyugati országokban gyakorlatilag úgy garázdálkodnak az illegális bevándorlók, ahogyan csak akarnak. Az X-re feltöltött videóhoz azt írták, az ottani helyzet kontrollálhatatlanná vált.

A felvételek tanúsága szerint a bevándorlók az utca közepén gyújtottak tüzet, közel az ott parkoló autókhoz. Csakis a szerencsének köszönhették a gépjárművek tulajdonosai, hogy megúszták a kocsik a rendbontást.

Görögországban pedig Allah Akbar kiáltásokat lehetett hallani a több ezer fős tömegből. Ezt skandáltak a migránsok a dél-európai országban.

Londonban pedig egy nő attól sem riadt vissza, hogy közterületen végezze el a „dolgát". Egy bevándorló nő törölgeti magát, miközben az utcán emberek sétálnak, s a közelben autók közlekednek.

Olaszországban ugyanezt megtette egy migráns férfi is. A parkoló autók között, nappal, egy park közvetlen közelében könnyített magán.

Svájcban pedig a közösségi oldalra felkerült videók szerint egy bevándorló férfi a diszkréció legkisebb jelét sem mutatva sétál az utca közepén, miközben vizel. Mellette pár méterre az éttermek teraszán a helyiek fogyasztanak.

A közösségi oldalakon a hozzászólók arra is figyelmeztetik az embereket, hogy hamarosan ugyanez bárki szomszédságában megtörténhet Európában. Úgy tűnik, egyre többeknek lesz elegük az ellenőrizetlen migrációból kontinensszerte - írja a Magyar Nemzet.

A címlapi kép illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről