Amerikai tábornok Orbán Viktornak: Továbbra is álljon ki a globalistákkal szemben!

ORBÁN Viktor, Granada, 2023. október 6., EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek találkozója
Granada, 2023. október 6. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek találkozójára érkező Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak nyilatkozik Granadában 2023. október 6-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Michael Thomas Flynn az Egyesült Államok hadseregének nyugalmazott altábornagya, aki a Trump-kormányzat elején az USA 24. nemzetbiztonsági tanácsadója volt, most az X-oldalán írt egy nyílt levelet Orbán Viktornak, amelyben Churchillhez hasonlítja a magyar miniszterelnököt.
Vágólapra másolva!

A Mandiner szerint a tábornok úgy fogalmazott, hogy igen, Orbán Viktor, az Amerikai Egyesült Államok is küzd a szuverenitásáért, és bár nekünk (az Egyesült Államoknak és Magyarországnak) nincs közös hosszú és történelmi múltunk, de ugyanolyan erős a vágyunk a szuverenitásunk és a szabadságjogaink iránt.

Azzal folytatta nyílt levelét, hogy ezt üzente Orbán Viktornak:

Churchillhez hasonlította Orbán Viktort

Egy Churchill-idézettel folytatta:

– idézte az Egyesült Királyság volt miniszterelnökét. "Maradjon továbbra is a mostani Európa Churchillje" – folytatta levelét – majd hozzátette:

Majd a tábornok azzal zárta a levelét, hogy ami pedig minket, amerikaiakat illet, akik még mindig hisznek az alkotmányos köztársaságnak nevezett demokratikus kísérletben, ugyanezt fogjuk tenni. És soha se felejtsük el, hogy van valami magasabb rendű, aki az egész emberiséget irányítja. Isten áldja meg Önt és Magyarország polgárait, és Isten áldja és óvja továbbra is Amerikát!