Elképesztő dologgal védekezik a híres hollywoodi szexterapeuta gyilkosa

Dr. Amie Harwick, MFT 2020 Event Entertainment California Los Angeles California CITY, STATE - JANUARY 16:  Dr. Amie Harwick, MFT attends the "XBIZ Awards Show" on January 16, 2020, in Los Angeles California.  (Photo by Glenn Francis /PacificProDigital.co
CITY, STATE - JANUARY 16: Dr. Amie Harwick, MFT attends the "XBIZ Awards Show" on January 16, 2020, in Los Angeles California. (Photo by Glenn Francis /PacificProDigital.com)
Vágólapra másolva!
Egy híres, hollywoodi szexterapeutát brutálisan meggyilkolt a volt barátja, aki a szakításuk óta nő megszállottja. A férfi, akinek a tárgyalása folyamatban van, azzal védekezik, hogy a nő halála csak véletlen volt, neki nincs köze ahhoz, hogy kiesett az erkélyről – írja a People.
Vágólapra másolva!

2020. február 14-én Dr. Amie Harwick szexterapeuta a barátaival töltötte az éjszakát egy burleszk show-n, majd visszatért a Hollywood Hills-i otthonába. A 38 éves nőt megszállott volt barátja, Gareth Pursehouse már lesben várta az otthonában. A nő korábban több távoltartási végzést is kért a férfi ellen, aki február 15-én

hajnali egy órakor rátámadt a hálószobájában és ájulásig fojtogatta, majd amikor hangokat hallott akkor megfogta a nőt és ledobta a harmadik emeleti erkélyről.

Amie 20 métert zuhant és a hátsó udvar teraszán landolt. Két órával később a kórházban halt meg.

A nő testét megvizsgáló orvosszakértők szerint egyértelmű, hogy a nőt fojtogatták a halála előtt és a lakásban talált DNS nyomok is a férfi bűnösségét igazolják.

Valamint találtak a lakásban egy fecskendőt is, amiben halálos mennyiségű nikotin volt.

Dr. Amie Harwick, egy díjátadón 2020 januárjában, ahol véletlen összefutott későbbi gyilkosával Forrás: Glenn Francis and www.PacificProDigital.com/Glenn Francis, Email: glennfrancis@pacificprodigital.com

A férfi már 2012 óta a nő megszállottja volt, nem tudott beletörődni abba, hogy a nő nem érdeklődik iránta.

Érdeklődése azonban egy idő után alábbhagyott, amíg 2020 elején egy díjátadón össze nem futottak, ami feltépte a sebeit.

Az ügyvédje szerint a férfi nem azért ment a lakásba, hogy megölje Amie-t, csak beszélni akart vele, majd a fecskendővel öngyilkos akart lenni, azonban a vitatkozás közben a nő véletlen leesett az erkélyről.