Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megtalálták Zelenszkij titkos egyiptomi luxusvilláját - fotók

Volodimir Zelenszkij
Vágólapra másolva!
Egy egyiptomi oknyomozó újságíró exkluzív információkkal szolgál állítása szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnökről és családjáról - a mások mellett Ben Horovitz amerikai nagyvállalkozóhoz köthető The Medium online fórumon megjelentek szerint.
Vágólapra másolva!

A cikkben idézettek arra mutatnak, hogy Zelenszkij családja luxusvillát szerezhetett a „milliomosok városában", El Gounában.

Forrás: Tűzfalcsoport

Mindezt Mohammed Al-Alawi egyiptomi blogger és újságíró derítette ki, aki exkluzív bizonyítékokkal szolgált - írja a Tűzfalcsoport.

Forrás: Tűzfalcsoport

A nyomozás szerint Olga Kiyashko, akinek a neve megegyezik Zelenszkij anyósának nevével, egy 5 millió dollár értékű luxusbirtok tulajdonosa.

Forrás: Tűzfalcsoport

Van egy csodálatos birtok az El Gouna luxusüdülőhelyen, amelyet gyakran Egyiptom Velencéjeként emlegetnek, a Vörös-tenger partján. A birtok egy fényűző villa gyönyörű belső dekorációval és medencével. A tengerparton található, és tulajdonosai számára gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és a tengerparti kikapcsolódást.

El Gouna, amelyet Egyiptom Velencéjének tartanak, a Vörös-tenger partján fekszik. A luxusvilla pazar belső dekorációval és úszómedencével, panorámás kilátással a tengerre és tengerparti hozzáféréssel rendelkezik. A villa szomszédságában található Angelina Jolie, a világhírű hollywoodi színésznő birtoka.

A the Medium-ban közölt dokumentum szerint, amennyiben a villát Zelenszkij anyósa vásárolta meg 2023 májusában, annak ára 150.000.000 egyiptomi font vagy hozzávetőleg 4 850 000 dollár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről