Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Majdnem meghalt egy influenszer, miután 18 métert zuhant lávakövekre

MENA crime advertising Horizontal
Vehicles drive past a shut advertisement screen at Kahramana square in Baghdad on August 20, 2023. Iraqi authorities ordered the shutdown of LED advertisement screens installed across Baghdad after a hacker managed to show a pornographic film on one, security forces said on August 20, announcing the arrest of a suspect. (Photo by Ahmad AL-RUBAYE / AFP)
Vágólapra másolva!
A TikTok egyik híres tartalomkészítője, Caleb Coffee szerencsés, hogy életben van, miután 18 méter mélyre zuhant egy forró lávasziklára egy túra során Hawaiin. A 18 éves fiatalember az intenzív osztályon lábadozik a sérüléseiből.
Vágólapra másolva!

A fiatal TikTok-sztár 18-20 métert zuhant egy forró lávakövekből álló sziklacsoportra Hawaiin - csodával határos módon túlélte a zuhanást.

A 18 éves Caleb Coffee három haverjával túrázott, amikor az elvonulás során lezuhant a szikláról - erősítette meg a nővére.

Peyton Coffee, Caleb nővére megerősítette, hogy bátyja jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Szerencsés, hogy életben van.

Az orvosok kezdetben azt hitték, hogy a TikTok-sztár eltörte a nyakát, a gerincét és a combcsontját, de csodával határos módon nem erről volt szó - bár Calebnek horrorisztikus égési sérülései maradtak.

- nyilatkozta Caleb.

Calebnél azóta diagnosztizáltak egy combcsonttörést és egy csuklótörést - két lemez és 10 csavar került a jobb könyökébe - számolt be a Daily Star.

A gyógyuláshoz vezető út most még csak most kezdődik. Bár Caleb szerencsére nem bénult le, a családja 78 000 fontot (34 880430 forintot) próbál összegyűjteni az orvosi költségek fedezésére.

Calebnek nem volt biztosítása, így nem tudják kifizetni az orvosi számlákat.

- nyilatkozta Caleb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről