Ez lehet minden idők legnagyobb verekedése

Tesla Motors CEO Elon Musk reveals the Tesla Energy Powerwall Home Battery during an event in Hawthorne, California :rel:d:bm:GF10000079519
Tesla Motors CEO Elon Musk reveals the Tesla Energy Powerwall Home Battery during an event in Hawthorne, California April 30, 2015. Tesla Motors Inc unveiled Tesla Energy - a suite of batteries for homes, businesses and utilities - a highly-anticipated plan to expand its business beyond electric vehicles. REUTERS/Patrick T. Fallon
Vágólapra másolva!
Musk az év elején kihívta Zuckerberget egy ketrecharcos küzdelemre. A milliárdos azt mondja, hogy a korábban Twitter, most már X néven ismert platformján közvetített Zuckerberg elleni ketrecharcos küzdelméből származó összes bevételt a veteránok számára létrehozott jótékonysági szervezetnek ajánlja majd fel.
Vágólapra másolva!

A gála időpontját még nem tűzték ki, de a javasolt helyszín a nevadai UFC Apex volt.

— írta Musk az X-en.

Elon Musk Forrás: REUTERS/Patrick T. Fallon

— folytatta a milliárdos.

A Tesla és a Space X alapítója tweetelt, hogy „készen áll egy ketrecharcra" Zuckerberggel. A Facebook-alapító erre azt válaszolta, hogy „küldd el a helyszínt", amire Musk úgy felelt, hogy „Vegas Octagon".

— írta akkor Musk, majd később hozzátette, hogy

A Meta vezérigazgatója úgy tűnt, hogy a tervezett ketrecharc előtt az UFC bajnok Israel Adesanyával és Alexander Volkanovskival edzett. Musk az elmúlt hetekben a UFC legendával, Georges St. Pierre-rel és Lex Friedman podcasterrel edzett.

Mark Zuckerberg Forrás: AFP/2017 Getty Images/Paul Marotta

Zuckerberg bizonytalan volt, hogy egyáltalán összejön-e a viadal. A UFC elnöke, Dana White azonban kijelentette, hogy a két milliárdos „halálosan komolyan gondolja" a lehetséges mérkőzést.

— mondta White a TMZ-nek.

Dana White Forrás: AFP/2019 Getty Images/Logan Riely

A milliárdos közösségi médiamogulok közötti verseny az elmúlt hetekben kiéleződött, mióta a Meta kiadta új, a Twitterrel versengő Threads platformját.

Musk perrel fenyegetőzött, azzal vádolva Zuckerberg cégét, hogy a Twitter „üzleti titkait" és „egyéb szellemi tulajdonát" használja fel az alkalmazás saját verziójának megalkotásához.