Egy 11 éves fiú lelőtt egy 8 éves kislányt

Vágólapra másolva!
Elképesztő tragédia történt egy amerikai kisvárosban, ugyanis egy 8 éves kislányt lelőtt egy mindössze 11 éves fiú. A lánynak, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a kórházban meghalt, éppen a fiú anyja vigyázott, aki bébiszitterként dolgozott – írja a People.
Vágólapra másolva!

Július 25-én arról érkezett hívás az észak-karolinai rendőrökhöz, hogy egy kislányt meglőttek. A 8 éves Jenesis Dockeryt a mentők kórházba szállították, azonban két nappal később belehalt a sérüléseibe. A rendőrség kiderítette, hogy

a lány és az 5 éves testvére éppen a bébiszitterüknél voltak, amikor a szitter 11 éves fia egy fegyverrel fejbe lőtte Jenesist.

A rendőrök jelezték az esetet a fiatalkorúak igazságszolgáltatási osztályának, akik a támadás másnapján őrizetbe vették a fiút, akit emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítanak.

Az áldozat családjának az ügyvédje elmondta, hogy a fiú valószínűleg két fegyvert is ellopott a családi széfből és az egyikkel követte el a támadást.

A lány családja a mai napig nem tért magához a gyilkosság okozta sokkból, azonban bíznak abban, hogy az igazságszolgáltatás méltó büntetést fog kiszabni a fiúra.

– olvasható az oldalon, ahol adományozni lehet a gyászoló családnak.