Kirúgták a szexi tanárnőt az OnlyFans-fiókja miatt

Vágólapra másolva!
Kanadában kirúgtak egy tanárnőt az állásából OnlyFans-fiókja miatt. A tanárnő állítása szerint az iskola vezetése az adófizetők pénzéből fizetett elő az erotikus oldalára.
Vágólapra másolva!

Kristin MacDonald, a kirúgott tanárnő elárulta, hogy az iskola háromnapos vizsgálatot folytatott, de úgy érezte, hogy

Ez a vizsgálat tartalmazott képernyőmentéseket a tartalmáról, ami MacDonald szerint azt jelenti, hogy az iskola az adófizetők pénzéből fizetett elő a fiókra.

─ hangsúlyozta a tanárnő aki azt állítja, hogy az OnlyFans szabályzatával ellentétes volt a tartalmak megosztása a weboldalon kívül.

Kristin MacDonald azt állítja, hogy az iskolai körzet az adófizetők pénzét használta fel arra, hogy feliratkozzon a fiókjára és képernyőképeket készítsen, ami az OnlyFans felhasználói szabályzatával ellentétes.

Az OnlyFans nem válaszolt a Fox News Digital megkeresésére, hogy kommentálja vagy tisztázza a szabályzatát a cikk megjelenéséig.

MacDonald szeretné megoldani az ügyet, és visszatérni a munkájához, amiért egyébként keményen megdolgozott: Két évig járt főiskolára, hogy megszerezze a diplomáját, amihez diákhitelek is tartoznak, amelyeket még mindig törleszt.

─ mondta MacDonald.

A 43-as iskolakörzet a megjelenés időpontjáig nem válaszolt a Fox News Digital megkeresésére - írja a Fox.