Kenguru és egy férfi verekedett össze egy ausztrál vadasparkban - videó

Vágólapra másolva!
Videófelvétel készült egy amerikai turistáról, aki segített egy nőnek elhárítani egy agresszív kengurut a nyugat-ausztráliai Cohunu Koala Parkban. A nő perceken keresztül segítségért kiabált, majd a férfi közbelépett, akihez később a fia is csatlakozott.
Vágólapra másolva!

Egy perthi vadasparkban vették videóra, hogy a kenguru ütlegelni kezdett egy amerikai turistát.

A nyugat-ausztráliai Cohunu Koala Parkban a kenguru követni kezdett két látogatót, egy nőt és gyerekét. Ezt látva egy férfi úgy gondolta közbelép. Odaállt a nő és a kenguru közé, az állat és a férfi között ekkor kezdődött a verekedés.

A kenguru mellső lábaival kezdte ütlegelni az amerikai turistát.

Körülbelül 30 másodperccel később a férfi fia is közbelépett és megpróbálta megnyugtatni az állatot, ami egy rövid időre sikerült is neki.

A tűzszünet azonban nem tartott sokáig, hiába próbált a két férfi többször is elmenni, a kenguru látszólag folytatni akarta a harcot.

Egy alkalommal mindkét férfi megragadta a kenguru egyik mellső lábait, de a kengurunak sikerült kiszabadulni és egy gyors manőverrel megrúgta őket.

A kétperces verekedés után egy ottdolgozó nő szigorúan mutogatni kezdett a kengurunak és az állat. meglepő módon megnyugodott és felhagyott a verekedéssel.