Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Josh Hammer: Mi vagyunk azok a zsidók, akik szembeszállunk Sorossal

Soros György Foglalkozás FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia SZEMÉLY üzletember
Brüsszel, 2016. június 30. Az Európai Parlament által közreadott képen Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az EP fejlesztési, költségvetési, bel- és igazságügyi bizottságainak közös konferenciáján Brüsszelben 2016. június 30-án. (MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin)
Vágólapra másolva!
Politikai deklarációnak is beérő véleménycikkel jelentkezett a Newsweek rovatának szerkesztője: "Hazafias, Amerika-, Izrael-, szuverenitás- és jogállamiság-párti zsidók világszerte irtóznak Sorostól. Soros György etnikai és vallási háttere nem akadályozhat meg minket abban, hogy annak nevezzük, ami ő: gonosznak. Soros bírálata és a harc ellene nem antiszemitizmus" - hangsúlyozza a CPAC Hungary-n is felszólaló Josh Hammer új mozgalmukkal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Az Alapjogokért Központ szemléje szerint Hammer úgy fogalmaz, hogy Soros bírálata azonnal antiszemitizmus-stigmát és ártalmas "zsidógyalázás" vádat von maga után. Holott Soros kritikusai csak

Hammer úgy érvel, hogy

ő zsidó szerkesztőként rendszeresen megosztja olykor provokatív véleményét is, amelyek lehet, hogy sértik a baloldali olvasók érzékenységét, és akik lehet, hogy őt ezért gyűlölik.

- írja a szerző. Soros ellenfeleinek minden kritikáját össztűz alá vették a hálózat tagjai és a mainstream média szereplői:

- hívja fel a figyelmet Hammer, aki részletezi, hogy az Egyesült Államokban hogyan tette tönkre a nagyvárosok hétköznapjait Soros a szélsőbaloldali ügyészek kampányának támogatásával:

- ismerteti a tényeket a szerző. Hozzáteszi:

Josh Hammer szerint itt az idő, hogy azok, akik zsidóként kritikusak Soros tevékenységével és véleményüket fel is merik vállalni, egységesen megszerveződjenek:

majd idéz új kezdeményezésük alapvetéséből:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről