17 éves diáknak adta ki magát egy felnőtt nő Louisianában

Vágólapra másolva!
Édesanyjával együtt letartóztattak egy 28 éves nőt, aki 17 éves diáknak adta ki magát egy louisianai középiskolában.
Vágólapra másolva!

Egy anyát és felnőtt lányát tartóztattak le a héten Louisianában, mert a lányt hamis papírokkal íratták be egy new orleansi középiskolába.

Az anya, a 46 éves Marta Elizeth Serrano-Alvaradonak és lányának, a 28 éves Martha Jessenia Gutierrez-Serranonak közokirathamisítás miatt kell megjelenniük a bíróságon.

Az első fokon akár öt évig terjedő börtönbüntetést és 5000 dollárig terjedő pénzbírságot is kaphatnak Louisiana állam törvényhozása szerint.

Másodfokon történő elítélés esetén egy évig terjedő börtönbüntetés és 1000 dollárig terjedő pénzbírság szabható ki.

A nyomozók kedden tartóztatták le mindkét nőt boutte-i lakóhelyükön. A letartóztatásra néhány héttel azután került sor, hogy a hatóságok jelentést kaptak a St. Charles Parish Public Schools tisztviselőitől arról, hogy a Hahnville High Schoolba egy felnőtt személy járhat.

Az igazgatók elmondták a seriffhivatalnak, hogy kaptak egy fülest, hogy egy diák, aki az aktája szerint 17 éves, valójában egy 20-as évei közepén járó felnőtt - írta a CBS.

A nyomozás megállapította, hogy Serrano-Alvarado hamis útlevéllel és születési anyakönyvi kivonattal íratta be a lányát a Hahnville-i középiskolába

- közölte a hivatal.