Brutális kegyetlenséggel öltek meg fiatalok egy brit taxisofőrt

kés, véres kés, vér
Bloody knife lies on the creepy messy background. Concept of a domestic killings and horror movies
Vágólapra másolva!
Vidéki út ürügyén elcsalt, majd halálra késelt egy brit taxisofőrt két fiatal. A gyilkosság után ellopták áldozatuk autóját. A két elkövetőt elkapták, ügyüket hétfőn tárgyalta a birminghami koronabíróság - írta a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A két gyilkos, a 18 éves Luca de Fazio és a 19 éves Oliver Pugh tavaly novemberben Birminghamban, egy átmulatott éjszaka után döntöttek úgy, hogy ellopnak egy autót. Pugh ezt el is mondta az éjszakai klubban egy nőnek, de az nem hitt neki.

Ezután hívtak egy taxit, a sofőrnek vidéki címet mondtak be, miután odaértek, azt mondták, hogy bemennek készpénzért, de késekkel jöttek vissza.

A taxisofőr a 49 éves, ötgyermekes férdi

próbált elfutni, de utolérték, többször is megszúrták, lábán, karján, mellkasán, majd otthagyták, és elvitték az autóját.

A férfire másnap, november 29-én reggel talált rá egy autós vérbefagyva. A kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, kiderült, hogy az egyik szúrás a szívét érte. A két gyilkost térfigyelő kamerák felvételei alapján fogták el.

A páros a hétfői tárgyalási napon tagadta az gyilkosságot, Pugh azt vallotta, hogy nála nem is volt kés. A tárgyalás folytatódik.

Címlapi képünk illsusztráció!