Kalapáccsal agyonverte a nagymamáját egy férfi, majd felhívta a bejárónőt, hogy takarítson fel

Vágólapra másolva!
Egy floridai férfi majdnem egy hete brutálisan agyonverte a nagymamáját egy kalapáccsal, majd felhívta a bejárónőt, hogy takarítsa fel a vérengzés nyomait. Nem sokkal később a nagyapja is hazaért, akit a férfi brutálisan megvert – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 34 éves floridai Anthony Michael Corradót azzal vádolják, hogy május 17-én egy kalapáccsal megtámadta a 82 éves nagyanyját.

Miután agyonverte az asszonyt felhívta a bejárónőt, hogy segítsen eltakarítani a „rendetlenséget".

A nőt a férfi vérrel borítva fogadta, majd odavezette egy szobához, amiben a nagymama egy ponyvába csomagolva hevert a földön, a fején pedig egy zsák volt.

A nő azonnal megpróbálta levenni a zsákot, hátha még életben van az asszony, azonban a férfi megállította és megfenyegette, hogy ne tegyen semmit, mert mégtöbb vér fog folyni.

A nő megpróbálta rávenni a férfit, hogy adja fel magát a rendőrségen, Corrado azonban erre nemet mondott, mivel nemrég szabadult és nem akart visszakerülni a börtönbe. A bejárónő ezután elmenekült és értesítette a rendőrséget.

Az áldozat férje, Corrado nagyapja ekkor ért haza bevásárlásból, akit a férfi szintén megtámadott és megvert.

A rendőrség végül a ház előtt fogta el a vérrel borított férfit, akit gyilkossággal és súlyos testi sértéssel gyanúsítanak.