Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Legalább három ember meghalt az Arizonát sújtó áradásokban

Vágólapra másolva!
A hóolvadás és a lezúduló nagy mennyiségű eső miatt heves árvízek pusztítanak Arizonában. A hatóságok eddig három ember holttestét találták meg, de tovább kutatnak eltűntek után - írja a Foxnews.
Vágólapra másolva!

Három ember holttestét találták meg a hatóságok Arizonában, miután elsodorta őket az áradás. A Gila megyei seriff szerint csütörtökön megtalálták annak a párnak a holttestét, akik eltűntek, miután autójukat az ár elsodorta Payson körzetében. Phon Sutton (85) és Dara Sutton (72) néven azonosították őket, mindketten az arizonai Paysonból származtak.

A Navajo megyei seriff hivatala külön közölte, hogy csütörtökön 10 óra 48 perckor hívást kaptak egy férfitól, aki felesége eltűnését jelentette be.

A férj elmondta, hogy a Hutch Roadon utaztak a feleségével, amikor autójukat elsodorta az ár. Még ki tudtak szállni az autóból, azonban a sötétben elvesztették egymást. Később közölte a Sheriff iroda, hogy megtalálták a 64 éves nő holttestét.

A közelmúltban lehullott esők és a hóolvadás okozta áradások hatalmas problémákat okoztak Arizona középső és északi részén.

Több alacsonyan fekvő település lakóit is evakuálni kellett. A mentésben résztvevők szerint az eltűntek keresése rendkívül bonyolult és veszélyes az időjárási viszonyok miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről