Pornót néző férfi buktatott le egy tinédzser tolvajt Rátkón

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 14 éves fiú tart rettegésben egy felvidéki falut. Már többször tetten érték és több eljárás is folyik ellene. Legutóbb azért nem tudott semmit ellopni egy házból, mert elkapta a ház tulajdonosa, aki akkor éppen pornót nézett - írja a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Egy 14 éves fiút több lopással is gyanúsítanak a felvidéki Rátkó nevű községben. A tinédzser nem csak idegenektől, hanem egyszer a saját nagybátyjától is lopott és egyszer egy múzeum történelmi épületébe is betört. Legutóbb egy falubeli ablakán mászott be, hogy arany ékszereket keressen bent, de olyasmi történt, amire nem számított.

A ház tulajdonosa a nappaliban lévő kanapén ült és felnőttfilmet nézett.

A férfi elfogta a gyereket és addig a házban tartotta, amíg meg nem érkeztek a rendőrök.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A fiú apja azt mondta, megpróbálta jobb útra téríteni a fiát, de úgy érzi, hogy a tini kezelésre szorul.

Be is jelentkeztek egy pszichológushoz, de nem jutottak el hozzá, mert nem volt pénzük buszjegyre.

A polgármester és a község lakói is attól rettegnek, hogy mi lesz a veszélyes tini következő bűncselekménye. A polgármester szerint a fiú az egész falura szégyent hoz, úgyhogy a rendőrök mellett

szociális gondozókkal is konzultált már a fiú ügyében, de egyelőre nem találtak megoldást a problémára, a gyereket kitoloncolni nem lehet, úgyhogy a faluban marad.

A fiú ellen négy esetben emeltek vádat, többek között lopás miatt, ezeknek a nyomozása folyamatban van.