Így győzi le Észak-Korea Bident - itt vannak a legjobb mémek a világból

Joe Biden, elnök, Egyesült Államok, fura, vicces
US President Joe Biden speaks on the shooting incident in Atlanta before taking part in a virtual bilateral meeting with Irish Prime Minister Micheál Martin in the Oval Office at the White House on March 17, 2021 in Washington,DC. (Photo by JIM WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt időszak mozgalmasan alakult a világpolitikában. Kiderült, hogy az Északi Áramlat vezetékeket az amerikaiak robbantották fel, nagy botrányt kavart a semmiből felbukkanó ballon Amerika fölött, az Európai Unió már a tizedik szankciós csomagot tervezi, Kim Dzsongun pedig folyamatosan lövöldözi a rakétákat Japán irányába. Az internetezők persze ezekből a fontos geopolitikai eseményekből is próbálnak viccet csinálni. Mutatjuk a legjobban sikerült mémeket.
Vágólapra másolva!

Joe Biden biciklizése

Az amerikai elnök tavaly júniusban a Delaware állambeli Rehoboth Beach-i otthona közelében indult biciklizni, ennek viszont nagyon nem lett jó vége, Joe Biden gyakorlatilag egy helyben dőlt el a kerékpárral. Mint kiderült, az amerikai elnök nem tudta levenni időben a cipőjét a pedálról, ezért dőlt el.

Az internetezők is reagáltak Biden bohóckodására, azóta is sok kép készül róla. Az alábbi képen például arra utalnak, hogy Biden magától esett el, ő tehet az Egyesült Államok gazdasági problémáiról, mégis mindenért Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatja.

Az alábbi képen pedig az egyik internetező bemutatta, hogy Biden miként indul majd el a jövőben biciklizni: