Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Thaiföldi szálloda erkélyéről 18 métert zuhant egy nő

Brit nő, Thaiföld, 18 métert zuhant, erkély
Vágólapra másolva!
Megbénult egy 21 éves brit kozmetikus, miután thaiföldi nyaralása során, szilveszterkor 18 métert zuhant egy szálloda erkélyéről - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

Maddi Neale-Shanksternek a zuhanás következtében eltört a gerince, illetve több bordája is, amik átszúrták a máját, és összeesett a tüdeje is.

A nő 18 méter magasból zuhant le, egy alacsony fa korlát miatt.

A biztosító társaság állítólag nem volt hajlandó kifizetni a kórházi és egyéb számlákat, ezért a családjának és a barátainak kellett összegyűjteniük 75 000 fontot (33 millió forint), hogy Maddie-t hazahozzák Ko Pha-Ngan szigetéről - és most már biztonságban van az Egyesült Királyságban, ahol folytatja a rehabilitációját - tudatta a családja.

Az adománygyűjtés "az összes kórházi díjat, a hazaszállítás és az Egyesült Királyságba való visszaszállítás költségeit" fedezte.

A baleset idején a nő édesanyja, Karen elmondta: "A diagnózisa nem jó, mivel a gerince eltört, és a mellkasába dréneket kellett helyezni, hogy eltávolítsák a vért és a vizet, ami miatt legalább három napig kórházban lesz."

A család 73 500 fontot (33 millió forint) akart összegyűjteni, hogy speciális orvosi felszereléssel hazahozhassák Maddie-t.

A cél elérése után a család a következőket írta Maddi GoFundMe oldalán:

"Ha még mindig szeretnének közvetlenül segíteni, Coventryben több adománygyűjtés is zajlik, amelyek Maddi rehabilitációját és megélhetési költségeit fogják támogatni, amíg remélhetőleg képes lesz járni és visszatérni a munkába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről