Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Holttesttel együtt lopták el egy amerikai temetkezési vállalkozó furgonját - fotó

temetés koporsó gyászoló A temetkezési vállalkozó bizarr titkai: elárulta, hogyan sminkeli ki a halottakat temetés előtt
Vágólapra másolva!
Elloptak szombaton egy chicagói temetkezési vállalat elől egy furgont, benne egy holttesttel. A tolvaj később a testet egy sikátorban kidobta. A hozzátartozók perelhetik a temetkezési vállalkozót - írta a CBS News.
Vágólapra másolva!

Az eset az Illinois állambeli Rockfordban történt, Chicagótól nem messze. A tolvaj szombat délután a Collins & Stone temetkezési vállalat elől vitte el az autót,

benne egy 47 éves férfi holttestével, ami egy műanyag zsákban volt, a raktérben.

Másnap megtalálták a furgont, hétfőn pedig a holttestet. A testről egy névtelen betelefonáló értesítette a rendőrséget, aki először nem volt benne biztos, hogy holttestet lát, ezt a rendőrség erősítette meg később.

A CBS Chicago szerint

a holttesten nem volt zsák, egyszerűen kidobták az utcára.

A rockfordi rendőrség felvételeket tett közzé egy lehetséges gyanúsítottról, aki fekete kapucnis pulóvert, fekete nadrágot és fehér kesztyűt viselt.

Hétfőn késő este még nem volt világos, hogy értesítették-e a halott férfi családját, és hogy milyen jogorvoslati lehetőségük van - ha van egyáltalán - írta a portál.

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről