Halálra fagyott egy anya és két fia Michiganben

Halálra fagyott család
Vágólapra másolva!
Egy michigani anyát és két gyermekét halálra fagyva találták a hétvégén - írja a CBS News.
Vágólapra másolva!

Egy michigani anyát és két gyermekét halálra fagyva találták a hétvégén, miután az anya "mentális válságba került" - közölte hétfőn a megyei seriff. A hatóságok vasárnap találták meg a 9 és 3 éves fiúkat és édesanyjukat a Detroittól mintegy 32 kilométerre északnyugatra fekvő Pontiac egyik erdős részén.

A helyi seriff szerint egy lány kopogott be az ajtón, és azt mondta, hogy

A 35 éves anyuka, Monica Cannady azt hitte, hogy valaki megpróbálja megölni őt, mielőtt ő és gyermekei meghaltak - mondta Michael Bouchard Oakland megyei seriff.

Bouchard megerősítette,

hogy a halál oka hipotermia (kihűlés) volt

- jelentette a CBS Detroit.

A nyomozók egy 10 éves kislányt is találtak, akit egy helyi kórházba szállítottak, ahol Bouchard hétfőn azt mondta, hogy állapota stabil. A kislány bekopogott egy ajtón, és azt mondta, hogy "a családja holtan fekszik egy mezőn" - mondta Bouchard.

A családtagok megpróbáltak segíteni Cannadynek, mielőtt a nő elment a gyerekeivel, de ő visszautasította, mondta Bouchard. Amikor a család megérkezett az erdős mezőre,

Cannady azt mondta a gyerekeinek, hogy feküdjenek le és aludjanak.

A nyomozók szerint a család legalább három napig lehetett kint a hidegben, annak ellenére, hogy nem messze volt az otthonuk attól a helytől, ahol megtalálták őket - jelentette a CBS Detroit.

- mondta Bouchard seriff. "A helyettesek odamentek, átnézték az egész környéket, de nem találtak senkit".

Egy helyi szerint a szomszédok látták a családot, és hogy Cannady ételt kért egy szomszédtól, mert éhes volt. De fogalma sem volt arról, hogy a háza közelében alszanak.