Az ágyában lőtték agyon a milliomos örököst

Vágólapra másolva!
Brutálisan megtámadtak egy brit állampolgárt Jamaicán, aki éppen családi látogatáson volt a szigetországban. A férfi az édesanyját nem sokkal korábban temette el, aki több házat is hagyott rá. Ezen az örökségen vitatkozott a férfi a halála előtti napokban a jamaicai rokonaival, a rendőrség vizsgálja, hogy ennek köze lehetett-e a halálához – írja a DailyMail.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Michael Brownt holtan találták a jamaicai Mike Townban, mindösszesen 4 nappal azután, hogy a 74 éves anyját eltemette. A férfit január 19-én kora reggel támadták meg a saját házában, több lövés érte a felsőtestét, kórházba szállították, azonban az életét már nem tudták megmenteni.

Brown elkeseredett vitában állt a családtagjaival, mivel az anyjától örökölt több jamaicai ingatlant is. A veszekedés odáig fajult, hogy a férfi halála előtti napon a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia.

A nyomozás során kiderült, hogy a rokonok közötti ellentét nem most kezdődött, 2015 óta folyamatos feszült hangulat jellemezte a család életét.

Az áldozat egyik rokona azt mondta, hogy a férfi idős anyjának az utolsó éveit is megkeserítette az örökségen való marakodás, egyszer még meztelenül is megkergették az egyik ház körül.

A rendőrök eddig az áldozat két rokonát vették őrizetbe és hallgatták ki. Azt szeretnék kideríteni, hogy a családi viszálynak köze van-e a gyilkossághoz.

A jamaicai rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy

Michael Brown már a második brit állampolgár, akit Jamaicában idén megöltek, január elején egy 33 éves férfival végeztek.

A címlapi képünk illusztráció!