A németek kihalnak, a migránsok megöröklik az országot, állítja a német-iráni író

németország, migráció, migráns, bevándorlás,
Young migrants wait for the arrival of the German President at an accommodation for refugees in Bergisch Gladbach, western Germany, on November 12, 2015. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
"Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben (évente) kb. négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez kb. egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs" – üzente a német-iráni író az egyik berlini lapban. A V4NA szemléje szerint Behzad Karim Khani német-iráni író és kommentátor szerint a zavargásokért Németország a felelős a bizalmatlanság kialakításával.
Vágólapra másolva!

Hamar körbejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyeken a migránsok gyakorlatilag szétvertek több német nagyvárost. A V4NA szerint a legnagyobb pusztítás Berlinben történt, ahol rengetegen megsebesültek. A szilveszteri zavargásokat nagy felháborodás követte, ami még annál is nagyobb vitát generált a különböző világnézeteket vallók között. Ennek kapcsán mondta el a véleményét az egész német bevándorlási politikáról Behzad Karim Khani német-iráni író és kommentátor.

Khani, akit 10 éves korában családjával együtt politikai menekültként fogadtak be Németországba Iránból, azt írja a Berliner Zeitung című lap hasábjain, hogy

a migránsok végül meg fogják örökölni a németektől az országot, utóbbiak pedig végül kihalnak majd.

– magyarázta Khani, aki szerint ezek az úgynevezett "bionémetek" megérdemlik, hogy demográfiailag kicseréljék őket az ország második világháború alatti tetteikért. A férfi még egy barátjára is hivatkozik, aki egyszer azt mondta neki, hogy "az arabok a zsidók bosszúja a németeken". A szerző úgy érvel, hogy aki a "faji tisztaság" eszméjére alapozva indít világháborút, az a vereség után néha kénytelen bevándorlóországgá válni.

Bevásárlókosár égő tárgyakkal egy kereszteződésben. Szilveszter éjjelén a Connewitz körzetben összetűzések voltak a randalírozók és a rendőrség között. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Sebastian Willnow

A bevándorlók nem bíznak a németekben

Khani a sorozatos zavargásokat – és a legutóbbi szilvesztei pusztítást – azzal magyarázza, hogy a bevándorlók nem bíznak Németországban, ez pedig frusztrálja őket. Megjegyezte ugyanakkor, hogy ez nem feltétlenül mentség a viselkedésükre, de magyarázza azt.

A zavargások során mentőautókat dobáltak meg lövedékekkel, tűzoltókat és rendőröket szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel, buszokat és járműveket gyújtottak fel országszerte.

Szilveszter éjjelén a Connewitz körzetben összetűzések voltak a randalírozók és a rendőrség között. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Sebastian Willnow

Khani szerint azonban mindezekért Németország a felelős a bizalmatlanság kialakításával. Khani azonban valahogy elfelejtette megemlíteni azt a több ezer nőt – köztük gyerekeket – akiket

a 2015-ös nagy migrációs hullám óta megerőszakoltak, zaklattak a migránsok, és véletlenül azokat az eseteket is kifelejtette, amelyek során emberek haltak meg késes, fegyveres vagy egyéb erőszakos támadás miatt.

Azt a néhány terrortámadást sem említi a szerző, amely során tucatjával haltak meg emberek.

Ráadásul – ahogy arról korábban beszámolt a V4NA – az adatok azt mutatják, hogy

a németországi zsidók elleni támadások túlnyomó többségét arabok és muszlimok követik el.

Sok az antiszemita bűncselekmény

Felmérések azt is kimutatták, hogy az antiszemita érzelmek jóval magasabbak a németországi muszlimok körében, mint a nem muszlimok között. A németországi zsidóság élete 2015 óta változott meg jelentősen, amikor több százezer migráns érkezett az iszlám kulturális területről Németországba. Malca Goldstein-Wolf zsidó aktivista szerint

2021-ben sem volt jobb a helyzet, főleg Berlinben, ahol

661 eljárást indítottak antiszemita bűncselekmények miatt, ez óriási növekedés a 2020-as adathoz képest, ami 417 esetről számolt be.

A jelentést látva az Alternatíva Németországért (AfD) nevű jobboldali párt durva kritikát fogalmazott meg a szövetségi kormánnyal szemben.

Egyre több gondot okoznak a migránsok. Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Sebastian Willnow

– olvasható a párt közleményében. A politikus hozzátette, hogy a kormány "migrációs politikájának kudarcát világosan mutatja az importált iszlám antiszemitizmus. Ez annyira nyilvánvaló, hogy még a baloldali mainstream média sem képes többé elhallgatni a németországi zsidókat fenyegető, importált iszlám fenyegetést". Az AfD arra is felhívta a figyelmet, hogy "amíg a szövetségi kormány szemet huny az ilyen jelentések felett, addig változásra sem lehet számítani".