Ukrán színű karácsonyfával bohóckodik a magyargyűlölő Guy Verhofstadt

Guy Verhofstadt
Vágólapra másolva!
A baloldali belga EP-képviselő, Guy Verhofstadt még karácsonykor sem tudja félretenni a politikát, ugyanis a Twitter-oldalán egy kék-sárga színekben pompázó fenyőfáról osztott meg egy képet - számol be róla a Mandiner. Miközben az Európai Parlament legnagyobb korrupciós botrányára derült fény, amelyben ő is érintett lehet, Verhofstadt ahelyett, hogy csendben maradna, még karácsonykor is túlteljesít. Brüsszelben most ugyanis az LMBTQ- és migránsügyek mellett az ukrán álszolidaritással lehet a legtöbb jó pontot szerezni. (Álszolidaritás, igen, hiszen attól egyetlen ukrán embernek sem lesz jobb az élete, ha egy korrupciógyanús brüsszeli milliárdos baloldali politikus karácsonyfája nem zöld, hanem sárga-kék.)
Vágólapra másolva!

A balliberális képviselő által posztolt karácsonyfa csúcsán helyet kapott az úgynevezett trizub, egy sárga színű szigony is, amely az ukrán nemzeti címer központi eleme, Szent Volodimir jelképe. A fotóhoz Verhofstadt annyit írt:

Íme a fotó:

Mint arról korábban az Origo beszámolt, kiderült, hogy a brüsszeli korrupciós botrány főszereplője, a már börtönben tartott Eva Kaili görög baloldali EP-képviselő

Guy Verhofstadt magyarellenes belga politikussal Marokkóban konferenciázgatott helyi kormányzati szereplők és "lobbisták" társaságában.

Forrás: Twitter

Még közös fotó is készült róluk. Kaili élettársa, Francesco Giorgi bevallotta, hogy

pénzt fogadtak el a marokkói titkosszolgálattól, hogy az arab ország érdekeit szolgálják.

Magától adódik a kérdés:

A magyargyűlölő liberális frakcióvezető egyelőre nem hajlandó magyarázatot adni.

A hírek szerint a brüsszeli korrupcióban legalább hatvan uniós politikus lehet érintett Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Belgian Federal Police / Handout