Tragikus módon halt éhen egy kisgyerek New Yorkban

Vágólapra másolva!
Tragikus módon éhen halt egy 2 éves kisgyerek New Yorkban, miután apja szívbetegségben meghalt. A rendőrség együtt találta meg őket New York-i lakásuk hálószobájában.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves David Conde és fia holttestét 2022. február 15-én találták meg egy Hamilton Street-i lakásban, New Yorkben - írja a Dailymail.

A rendőrség tájékoztatása szerint az apa szív- és érrendszeri betegség következtében, természetes módon halt meg. Fia valamivel később éhen halt.

A sajtóközlemény szerint: Feltehetően Conde úr halt meg először, és a gyermek nem tudott táplálékhoz jutni, miután az apja meghalt.

A news release from the Ontario County Sheriff's Office states that David Conde Sr., 59, and his son, David Conde Jr. were found dead in an apartment on Hamilton Street on February 15, 2022. On Monday, deputies announced that Conde Sr. died of natural causes due to cardiovascular disease. His son passed away sometime afterwards, deputies said

Amikor a holttesteket megtalálták, a rendőrők elmondták, hogy azért keresték fel őket, hogy látogassanak el a lakásba jóléti ellenőrzés céljából, miután az apát és fiát már körülbelül egy hete nem látták.

- közölte kedden Joe Murphy hadnagy.

Az Ontario megyei seriff hadnagya, David Cirencione azt mondta, hogy az anya a jelek szerint nem tartotta a kapcsolatot a gyerekkel.

A halálukkal kapcsolatos nyomozást hivatalosan lezárták - közölték a képviselők.

Azt is megjegyzik, hogy a kisgyerek nemrég tanult meg járni, több műtétet és hónapokig tartó rehabilitációt követően, a születésekor fennálló egészségügyi állapota miatt.