Horrormaszkban ijesztgettek gyerekeket egy amerikai óvodában

Vágólapra másolva!
Vírusként terjed egy videó az interneten amiben egy amerikai óvódai dolgozó Sikoly-maszkban gyerekeket ijeszteget. Gyermekbántalmazás miatt emeltek vádat öt alkalmazott ellen.
Vágólapra másolva!

Vírusként terjed az interneten egy felvétel, amelyen a Sikoly című horrorfilmből ismert GhostFace maszkot viselő Monroe megyei óvódai alkalmazottak láthatóak - írja a SkyNews.

A megdöbbent szülők azt látták, ahogy az alkalmazottak a gyerekekhez lopakodtak, akik ezután rettegve menekülni és sírni kezdtek.

Gyermekbántalmazás miatt vádat emeltek öt bölcsődei dolgozó ellen.

Most négy alkalmazottat háromszoros gyermekbántalmazás bűntettével vádolnak, egy ötödik pedig a bántalmazás bejelentésének elmulasztásával és kiskorú elleni testi sértéssel.

A videó egy pontján az egyik maszkos alkalmazott egy gyermekre mutat, és egy maszk nélküli alkalmazottra néz, majd azt mondja, hogy "rossz".

A bölcsőde tulajdonosa, Sheila Sanders korábban a Monroe Journal című helyi lapnak elmondta, hogy kirúgta az érintett alkalmazottakat, miután tudomást szerzett az esetről, amelyről elmondása szerint nem tudott, amíg nem értesült a videóról.

- mondta Sanders az újságnak.