Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Halálos séta az Egyesült Államokban, hídról zuhant a mélybe egy idős férfi

Vágólapra másolva!
21 métert zuhant a járdára egy Milwaukee-ban nyaraló 77 éves férfi, miután egy hidat felvontak, miközben épp átment rajta.
Vágólapra másolva!

A 77 éves Richard Dujardin, a Rhode Island-i Providence-ből, hétfő délután Milwaukee belvárosában a Kilbourn Avenue hídon kelt át feleségével, a Milwaukee megyei halottkémi hivatal jelentése szerint - írja az ABCNews.

A feleség átjutott a Milwaukee folyón átívelő hídon, de férje nagyjából félúton volt, amikor az elkezdett emelkedni. Megragadta az egyik oldalsó korlátot, amikor a hídszakaszok 90 fokos szögben emelkedtek, de elvesztette a kapaszkodóját, és körülbelül 21 métert zuhant az alatta lévő járdára - áll a jelentésben.

A férfi fejsérülést szenvedett, és a helyszínen halottnak nyilvánították

- közölték a nyomozók.

This is the Milwaukee Kilbourn Avenue Bridge along West Kilbourn Avenue where a Rhode Island man died Monday, Aug. 15, 2022, as the bridge was going up.

A hidat a város közmunkaügyi minisztériuma ellenőrzi, és a két felét egy távmunkás emeli és engedi le a hajóforgalomhoz, aki két kamerával látja a hidat. A lámpák és a csengők működtek, amikor a két részt felemelték.

Rosemarie Dujardin elmondta a nyomozóknak, hogy a férje nagyothalló és szemüveget is viselt.

Az orvosszakértői jelentés szerint a férfi egy iPadet nézegetett járás közben.

Richard Dujardin of Providence, Rhode Island, is seen in an undated family photo. Dujardin died when he fell from the Kilbourn Avenue Bridge in Milwaukee as it was opening.

A rendőrség közleményben közölte, hogy nincs bűncselekmény gyanúja, de a nyomozás folytatódik. Jerrel Kruschke ideiglenes közmunkaügyi biztos elmondta, hogy a hidat kezelő alkalmazott negyedik éve dolgozik, és több száz hídnyitást végzett már. Elmondta, hogy az alkalmazottat szabadságra küldték, és tanácsadást ajánlott fel neki.

A hivatal közleményében azt írta a város, hogy 20 hídjának mintegy felét távolról működtetik, és ez biztonságos és bevett gyakorlatnak számít.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről