Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Robbanással végződött a kísérlet, súlyosan megégett egy 12 éves kisfiú

tűzoltó, autó, tűz oltás,  
 Fireman,Using,Extinguisher,To,Fighting,With,Fire,Flame,In,An insurance,ignite,fuel,fiery,emergency,fighting,danger,hell,blast
fireman using extinguisher to fighting with fire flame in an emergency situation, under danger situation all firemen wearing fire fighter suit for safety.
Vágólapra másolva!
Otthon végzett el egy veszélyes kémiai kísérletet, ami végül elszabadította a poklot. Mentőhelikopterrel szállították kórházba anyát és fiát - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Egy észak-karolinai fiú a kórházban lábadozik, miután június 23-án másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, amikor

tudományos kísérlete otthon felrobbant.

Az izopropil-alkoholt begyújtotta a Bunsen-égő, emiatt következett be a hatalmas robbanás.

A 12 éves Barrett McKim testének több mint felén szenvedett égési sérüléseket.

A robbanás az édesanyját, Caroline-t is megsebesítette, aki vizet spriccelt Barrettre, amíg a mentőszolgálat megérkezett highlandsi otthonukhoz.

Barrett szereti a tudományt, és sok kísérletet végzett. Ismert az óvatosságáról, ezt a védőszemüvege is bizonyítja, amit a kísérlet közben viselt – írta a fiú nagybátyja, Stephen Schlautman a GoFundMe oldalán, ahol eddig több mint 123 000 dollár (kb. 50 millió forint) gyűlt össze az orvosi költségekre.

A címlapi / social media-kép illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről