Három hónappal korábban, a nyaraláson jött világra egy kislány

Vágólapra másolva!
Teljes kétségbeesés közepette mesélte el drámai történetét egy édesanya, akinek a Ciprusi családi nyaraláson indult be a szülés, három hónappal a kiírt időpont előtt. Az indulás előtti este kezdődtek el fájások, ezért kórházba mentek.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Bethany Smith mindössze 25 hetes és háromnapos terhesen hozta világra a kis Mollyt - írja a Bors

A koraszülött inkubátorban van, így a devoni Exeterből származó Bethany és férje, Jan Cleathero (28) számára nem sok választás maradt.

Abban a pillanatban annyira egyedül éreztem magam, nagyon messze voltunk otthonról, és egyszerűen nem számítottunk arra, hogy ilyesmi megtörténhet" - kezdte Bethany

Az apának, Jan-nak nem sokkal a szülés után vissza kellett térnie az Egyesült Királyságba két másik gyerekükkel, és azóta nem látta Mollyt.

Mindennek a tetejébe egy

100 000 fontos (több mint 47 millió forint) kórházi számlával és négy hónapos ciprusi tartózkodással kell szembenéznie Bethanynak.

Épp ezért, pénzt kezdtek gyűjteni a GoFoundMe oldalán, hogy orvosi repülővel hazavihessék kislányukat az Egyesült Királyságba.

"Haza kell vinnünk őt. Soha életemben nem kértem még segítséget semmihez, de egy másik országban vagyunk, nem beszéljük a nyelvet, és

Hihetetlen, hogy milyen kicsi, a keze körülbelül akkora, mint a körmöm. Szeretnénk hazavinni egy speciális gyermekkórházba, amilyen hamar csak lehet - mondta könnyeivel küzdve a háromgyerekes anya.