Többen meghaltak egy kolumbiai bikaviadalon, miután összeomlott a stadion - videó

El Espinal, 2022. június 27.
Videófelvételről készített kép nézőkről egy bikaviadalnak otthont adó stadion porondján, miután összedőlt a fa szerkezetű lelátó egy része a közép-kolumbiai El Espinal városban 2022. június 26-án.
MTI/AP
El Espinal, 2022. június 27. Videófelvételről készített kép nézőkről egy bikaviadalnak otthont adó stadion porondján, miután összedőlt a fa szerkezetű lelátó egy része a közép-kolumbiai El Espinal városban 2022. június 26-án. MTI/AP
Vágólapra másolva!
Legalább négy ember meghalt, több mint 300-an megsérültek miután egy bikaviadalon összeomlott egy stadion lelátója Kolumbiában vasárnap.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő drónfelvétel került elő egy vasárnapi bikaviadalról, melyen az látszik, hogy a három emeletes El Espinal Stadion egyik fából készült lelátója összedől.

Figyelem, felkavaró képsorok:

A BBC azt írja, hogy miután a stadion összeomlott, óriási pánik tört ki, a bika pedig továbbra is szabadon volt a menekülő tömegben.

A halálos áldozatok között van két nő, egy férfi és egy gyerek.

Összesen 322 embert ápolnak kórházban, közülük négyen vannak intenzív osztályon.

Videófelvételről készített kép nézőkről egy bikaviadalnak otthont adó stadion porondján, miután összedőlt a fa szerkezetű lelátó egy része a közép-kolumbiai El Espinal városban 2022. június 26-án Forrás: MTI/AP/-

Ivan Duque, Kolumbia elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el, és a hasonló események szüneteltetését kérte.