Kiderült: szellemileg leépült, magatehetetlen emberként kezelik és irányítják Joe Bident saját munkatársai - videó

US President Joe Biden delivers remarks on the August jobs report Horizontal POLITICS HEADSHOT SPEECH EXPRESSION EYES CLOSED HEADSHOT CLOSE UP
US President Joe Biden pauses as he delivers remarks on the August jobs report report in the State Dining Room at the White House in Washington, DC on September 3, 2021. - The United States gained only 235,000 jobs last month, according to government data released, a total far below expectations that may indicate the Delta variant is harming the US economic recovery. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
A véletlen folytán újságírók is megpillanthatták, milyen súgókártyákat használ az Egyesült Államok elnöke. Joe Biden a legalapvetőbb feladatokra is utasításokat kap. Korábban a Fehér Ház volt orvosa arról beszélt, hogy az egész ország látja, hogy mentális kognitív problémái már több mint egy éve megmutatkoznak, és a legtöbb ember számára tényleg nem kérdéses, hogy valami nincs rendben vele. 
Vágólapra másolva!

Joe Biden csütörtökön szakszervezeti vezetőkkel, kormányzókkal és iparági vezetőkkel tárgyalt a Fehér Házban. A találkozó azért maradt emlékezetes, mert az Egyesült Államok elnöke a véletlen folytán megmutatta a fotósoknak, milyen súgókártyákat használ.

– többek között ilyenek olvashatóak a kártyán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fehér Ház volt orvosa, Ronny Jackson az Ukrajna elleni orosz támadásra reagálva arra figyelmeztetett, hogy Joe Biden

Ronny Jackson volt az, aki a Fox Business üzleti televíziós csatornában február közepén megerősítette, hogy kognitív teszt kitöltését kéri Joe Biden amerikai elnöktől.

– mondta Jackson.