Halálra késeltek egy 14 éves fiút Manchesterben, miközben édesanyját próbálta védeni

Halálra késeltek egy 14 éves fiút Manchesterben, miközben édesanyját próbálta védeni
Vágólapra másolva!
Helyi idő szerint csütörtök este 21 óra 30 perckor többször megkéseltek egy 14 éves fiút Manchesterben, aki édesanyját próbálta védeni egy agresszív betörőtől. A dulakodásban a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után meghalt. A gyilkost még keresi a rendőrség- írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

A brutális támadás Manchester Miles Platting nevű környékén történt. Az elkövető, egy ázsiai férfi feltehetően ismerhette a családot. A Manchester Greater Police közleménye szerint

egy 14 éves fiút szúrt sebekkel láttak el a mentők, majd kórházba szállították, ahol körülbelül egy órával később meghalt.

Édesanyját, egy 40 év körüli nőt szintén a helyszínen kezelték súlyos szúrt sebekkel, majd kórházba szállították, az állapota stabil.

A rendőrség felhívást tett közzé az elkövető megtalálása érdekében. A tettes sötét ruhát viselő, 40-es évei közepén járó, közepes testalkatú és magasságú ázsiai férfi. Utoljára nem sokkal a támadás után látták a Sawley Roadon sétálni. A hatóságok kérik, ha bárki látja az említett férfit, akkor ne közelítse meg, hanem azonnal értesítse a rendőrséget.