Öngyilkos lett az alabamai börtönőr, aki rabjával együtt szökött meg

Alabama, eltűnt fogoly és őr
Megtalálásukért 10 ezer dollárt ajánlottak fel.
Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett Vicky White börtönőr, aki egy alabamai börtönből szökött meg egy rabbal - írja a BBC. A nő fejbe lőtte magát, amikor a hajtóvadászat után elkapta őket a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban az Origo is beszámolt, megszökött egy gyilkos és vele együtt eltűnt egy börtönőr is, aki vélhetően segítette az akciót.

Feltehetően romantikus kapcsolatban álltak egymással.

Utoljára április 29-én látták őket, amikor a nő mentális kivizsgálásra szállította a rabot, utóbb kiderült, hogy ilyen vizsgálat nem is volt előjegyezve neki.

Megtalálásukért 10 ezer dollárt ajánlottak fel Forrás: LAUDERDALE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Rick Singleton Lauderdale megyei seriff tájékoztatása szerint a páros az Indiana állambeli Evansville-ben folytatott rendőri üldözés után karambolozott, ekkor Casey White megadta magát, a börtönőr pedig lelőtte magát a letartóztatás során.

Nem sokkal később a kórházban halt meg.

A 38 éves Casey White-ot 2020 szeptemberében kétrendbeli emberöléssel vádolták meg

az 58 éves Connie Ridgeway megölése miatt, de 2015-ben is kapott már börtönbüntetést egy sor bűncselekményért, köztük betörésért, járműlopásért és rendőri üldözésért.

Vicky White 25 éve dolgozott az osztályon, többször választották az év alkalmazottjának.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!