Biszexuális Superman, gendersemleges Lego-játékok és más őrültségek

pride, madrid, spanyolország, lmbtq
World Pride Madrid 2021 on 3rd July. Members of the FELGTB (National Federation of Lesbians, Gays, Transexuals and Bisexuals) and COGAM (Madrid Association of Lesbians, Gays, Transsexuals and Bisexuals), in collaboration with AEGAL take part in the annual Pride parade in Madrid under the motto “Human rights are not negotiated, they are legislated: Trans Law Now” in Madrid on 3rd July, 2021. (Photo by Juan Carlos Lucas/NurPhoto) (Photo by Juan Carlos Lucas / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Továbbra sem lassít az LMBTQ-propaganda Nyugat-Európában és Amerikában. A legújabb fejlemény, hogy mostantól kezdve a Lego nem fog olyan hirdetést készíteni, hogy az adott termékük lányoknak, vagy fiúknak készül-e, mivel nem akarják a nemi sztereotípiákat erősíteni. Ezzel párhuzamosan pedig az Európai Parlament sorozatosan fogadja el a genderlobbi legújabb örültségeit. Magyarország továbbra sem engedi be az oktatási intézményekbe az LMBTQ-propagandát. 
Vágólapra másolva!

- írta Varga Judit igazságügyi miniszter még múlt csütörtökön. Úgy fogalmazott: soha nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat az iskoláinkba. Közölte, hogy múlt csütörtökön az uniós igazságügyi miniszterek tanácsi következtetésekről tárgyaltak az Európai Bizottság gyermekjogi stratégiájával kapcsolatban.

- emelte ki.

Superman biszexuális lesz

Az LMBTQ-propaganda nyomulása tehát tovább folytatódik világszerte. Ennek legújabb példája, hogy a DC Comics hétfőn, a National Coming Out Day napján jelentette be, hogy az új Superman - igazodva az LMBTQ-lobbi óhajához - biszexuális hősként jelenik meg a "Superman: Kal-El fia" soron következő fejezetében.

Tom Taylor, a képregény szerzője szerint azzal, hogy Jon szerelmes lesz egy másik férfiba, az új Superman valós problémákkal veszi fel a harcot, mint a világ legerősebb embere.

Persze nem Jon Kent az első nyíltan LMBTQ-képregényhős, de kétségtelenül ő a legismertebb.

A DC és a Marvel egyébként már júniusban a Pride hónap alkalmából előrukkolt egy LMBTQ-meseválogatással, mintegy ünnepelve a hagyományostól eltérő szereplőiket. A majdnem nyolcvan oldalas könyvben szerepel Dreamer, egy transzszexuális hős is.

Egy pillanatra sem lassít az LMBTQ-propaganda Forrás: NurPhoto via AFP/Juan Carlos Lucas/NurPhoto/Juan Carlos Lucas

Bűncselekmény a nem megfelelő névmás

Időközben az Egyesült Királyságban azok az elítéltek, akik nem a transznemű rabok által elvárt névmást használják, bűncselekményt követnek el a jövőben. A helytelen névmás használata ugyanis egy külön bűncselekmény lesz, és a női rabok számára plusz büntetést jelenthet.

Ez év júliusában az igazságügyért felelős államtitkár - miután egy bíró ítéletet hozott az erre vonatkozó ügyben – úgy kommentálta, hogy törvényes az az eljárás, miszerint a női fegyházakban transznemű (biológiai férfi) elítélteket helyeznek el, még erőszakos és szexuális bűnelkövetők esetében is. A bíróság arra alapozta a döntését, hogy - szerintük - a transznemű rabok fizikai és mentális egészsége szempontjából jobb az, hogy ha az általuk választott nem között töltik le a kiszabott ítéletet.

Ehhez kapcsolódik, hogy Joe Biden amerikai elnök beiktatása után, idén januárban lépett érvénybe az a transzneműeket pártoló törvény, amely lehetővé teszi, hogy az amerikai elítéltek ne biológiai nemük szerint, hanem a saját maguk által deklarált nemük szerint legyenek elzárva az amerikai büntetés-végrehajtási intézményekben. A törvény hatályba lépése óta Kaliforniában 300 áthelyezési kérelmet adtak be, amelyek közül mindössze hat fogvatartott kérelmezte a női börtönből a férfiak börtönébe való áthelyezését.

Azonban már az áthelyezési hullám kezdetén is a „poklok poklát" járják meg a női elítéltek

- fogalmaz egyikük. A női részlegekben elhelyezett „transznemű nők" ugyanis korántsem nőként viselkednek új szálláshelyükön, hanem szexuális ragadozóként: a női fogvatartottakat erőszakolják meg és ejtik teherbe. A hatályos törvény miatt azonban a kaliforniai büntetés-végrehajtási intézmények vezetői nem tagadhatják meg az áthelyezést, valamint súlyos problémák esetén sem emelhetik ki a transznemű nőket a női fogdákból. A kialakult és várhatóan tovább súlyosbodó helyzetet az állam megdöbbentő módon próbálja kezelni: nagy mennyiségben óvszereket oszt.

A Lego is szakít a nemi sztereotípiákkal Forrás: V4NA

Az LMBTQ-lobbinak udvarol a Lego

Egy roppant tanulságos eset az is, hogy a Lego eltávolítja a nemi sztereotípiákra utaló jeleket a játékaikról. A Lego a jövőben nem fogja kommunikálni, hogy egy-egy készletük fiúknak vagy lányoknak szól inkább. A Legóval hagyományosan inkább a fiúk játszanak, de ma már vannak olyan készleteink, amiket kifejezetten úgy terveztünk, hogy a fiúk és a lányok számára is vonzó legyen"
– mondta a Lego-csoport marketingvezetője, Julian Goldin. A Lego.com oldalon a vásárlók már nem tudnak nemek szerint szűrni a játékaik között, ehelyett a weboldal témákat és tematikákat kínál fel.

A nemzetközi LMBTQ-propaganda egyik zászlóshajója mára az Európai Parlament lett. Szeptember 14-én arról fogadtak el határozatot, hogy az Európai Uniónak fel kell számolnia az akadályokat, amelyek gátolják a szexuális kisebbségekhez tartozó embereket az alapjogaik gyakorlásában, és Európában el kell ismerni az azonos neműek házasságát és élettársi kapcsolatát. Az EP az állásfoglalásában arra biztatta a tagállamokat, hogy ismerjék el a gyermekek jog szerinti szüleinek a születési anyakönyvi kivonatban feltüntetett felnőtteket. A képviselők szerint a családegyesítés során

a szivárványcsaládoknak ugyanolyan jogokat kell biztosítani, mint a heteroszexuális pároknak.

Az Európai Parlament mára minden LMBTQ-őrületes javaslatot megszavaz Forrás: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Szülhetnek a férfiak?

Szintén az EP-döntött arról, hogy szülhetnek a férfiak is. A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek. A horvát baloldali európai parlamenti képviselő, Predrag Fred Matić nevével fémjelzett dokumentum alapvető emberi jogként beszél az abortuszról.

Később név szerint voksoltak az EP-képviselők a Matić-jelentésről. Az EP honlapján lévő szavazás eredményéből az derül ki, hogy a magyar baloldali EP-képviselők igennel szavaztak a jelentésre. Így tettek tehát a Gyurcsány-féle DK politikusai (Gyurcsányné, Ara-Kovács Attila, Rónai Sándor és Molnár Csaba), a momentumosok (Cseh Katalin és Donáth Anna), illetve az MSZP utolsó megmaradt EP-képviselője, Ujhelyi István.

A Fidesz (Bocskor Andrea, Deli Andor, Deutsch Tamás, Gál Kinga, Győri Enikő, Gyürk András, Hidvéghi Balázs, Járóka Lívia, Kósa Ádám, Schaller-Baross Ernő, Tóth Edina, Trócsányi László) és az RMDSZ politikusai (Vincze Loránt, Winkler Gyula) valamennyien nemmel szavaztak, így tett a KDNP-s Hölvényi György is.