Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A zsidó emberek meggyilkolására felszólító imám, no, meg Süle Zsolt és Tóth Péter

Vágólapra másolva!
Vélhetően a muszlimok fellázadásának megakadályozása érdekében a francia bíróság felmentette Mohamed Tataiat migráns hátterű imámot, aki korábban a zsidók meggyilkolására felszólító részeket idézett Mohamed próféta tanításaiból. A szélsőséges imám stílusa eléggé hasonlít két, a magyarországi baloldal által támogatott antiszemita jobbikos politikus – Süle Zsolt és Tóth Péter – korábbi, Facebookon közzétett uszításaihoz.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Toulouse városának bírósága kedden felmentette a „faji alapú gyűlöletkeltés és erőszakra uszítás" vádjai alól azt az imámot, Mohamed Tataiat-at, aki 2017-ben egy prédikációjában a zsidók meggyilkolására felszólító passzusokat idézett a Hadiszból, a Mohamed próféta tanításait tartalmazó írásos gyűjteményből. Az imám szónoklatát amúgy 3 ezren hallgatták.

Igen, ilyen kis heves és indulatos fiú volt ez a Mohamed, meg a zsidókat sem kedvelte, hasonlóan a mostani rajongóihoz, az Európát elárasztó antiszemita muszlim honfoglalókhoz, no meg Süle Zsolt és Tóth Péter urakhoz, akik mint az köztudott, a baloldal által támogatott jobbikos jelöltek, és akik néhány éve még a most felmentett imámnak tetsző bejegyzéseket tettek közé a Facebook-oldalaikon.

Az ítélet amúgy borítékolható volt, hiszen Franciaország – no meg a „fejlett nyugat" számos állama hemzseg az olyan mecsetektől, amelyekben a szélsőséges imámok ilyen típusú antiszemita gyűlöletbeszédekkel szokták szórakoztatni az iszlám vallású egybegyűlteket. Következésképpen: ha Mohamed Tataiat-at, a zsidók meggyilkolására buzdító imámot elítélték volna, akkor egyrészt az összes többi, hasonlóan „bátor" tettekre biztató hitszónokot is le kellene csukni, másrészt – és ez szorosan összefügg az első pontunkban foglaltakkal – a „béke vallásának hívei" fél nap alatt a földdel tették volna egyenlővé Nyugat-Európa nagyvárosait.

Amit meg az elit érthető módon nem szeretett volna megkockáztatni.

Bár a lángokban álló toulouse-i székesegyház a nemzetközi újmarxista baloldal és a DK vezető politikusainak körében egészen bizonyosan vad és pajzán sikoltásoktól kísért mikroorgazmusokat okozott volna.

Az ügyet egyébként a magyarországi baloldali sajtóban pont akkora néma csend kíséri, mint ami a zsidó származású honfitársaink fizikai megsemmisítéséről ábrándozó jobbikos kisnyilasok Facebook-posztjait szokta követni, ami már csak azért is borzasztóan disszonáns, mert néhány napja még bőszen, felemelt mutatóujjakkal idézgették a baloldali propagandában Ferenc pápának az antiszemitizmus visszaszorítását szorgalmazó szavait.

Tették mindezt úgy, mintha az intelmek a zsidó állammal kiváló viszonyt ápoló magyar kormányhoz, és nem a zsidógyűlölő muszlimokhoz, meg a velük véd- és dacszövetséget kötött Izrael-ellenes nyugati baloldalhoz, no, meg az antiszemita jobbikosokkal összebútorozott hazai baloldalhoz szóltak volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről