Kanadában gyermekeket erőszakolt és futtatott egy erőszakos muszlim csoport

abandoned abuse anxiety background brick bullied bullying caucasian child conflict copy depressed depression despair emotional fear floor girl harassment indoors kid lonely outcast person pressure problem sad scared school shame sitting social sorrow spac
Child abuse. Father yelling at his daughter. Shadow of man on brick wall
Vágólapra másolva!
Tíz muszlim férfit helyeztek vád alá egy 15 éves lánnyal való emberkereskedelem miatt Albertában, Kanadában. Calgary rendőrsége a vizsgálat befejezése után a tíz emberből nyolcat letartóztatott, kettőt pedig körözni kezdett, de később őket is sikerült elkapták - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A vádlottak mind Lethbridge vagy Calgary városában élnek, és a vád szerint megszervezték, hogy a kiskorú lányt különböző helyekre elvigyék, ahol szexuálisan bántalmazták.

(illusztráció) Forrás: Origo

A lethbridge-i rendőrség szerint az emberkereskedelemmel vádolt személyek közösen egy 13 éves lányt is bántalmaztak, illetve feltételezhetően további áldozatok is lehetnek még, akiket még nem azonosítottak.

A vádlottak életkora 16 és 37 év között van. A gyanúsítottak közül nyolc előzetes letartóztatásban van, és várják az óvadéki meghallgatást, ketten szabadlábon védekezhet. A férfiak ellen végül

60 vádat emeltek ezek között van a szexuális zaklatást, gyermekek elcsábítását, 18 év alattiakkal való kereskedelmet, testi sértést okozó szexuális bántalmazás.

Lethbridge polgármestere, Chris Spearman is nyilatkozott az eset kapcsán,

Korábban már több európai országban is buktattak le gyermekeket erőszakoló muszlim bandákat, akik Korán idézetek mögé bújva az iszlám tanításaival indokolják a tetteiket, és iszlamofóbiával vádolják azokat, akik nem hajlandók elfogadni az érvelésüket.

Az Egyesült Királyságban Rotherhamban 1,400 gyerek ellen követett el szexuális abúzust a muszlim banda. Forrás: AFP/Oli Scarff

Így történhetett meg, hogy korábban muzulmán migránsok videóra vették, ahogy megerőszakolnak egy lányt Franciaországban, miközben Allahot dicsérték, és Korán idézeteket mondtak. Ehhez hasonlóan Nagy-Britanniában fehér tinédzser korú lányokat vittek házakba migránsok, ahol összesen több mint 100 alkalommal megverték és megerőszakolták őket, közben pedig fehér kurvának titulálták a lányokat.