Bajszos kislánnyal reklámozzák a legújabb LMBTQ-mesekönyvet

M is for mustache, mesekönyv, LMBTQ, kislány, érzékenyítés, propaganda
Az M is for Mustache című mesekönyv a 3-5 éves korosztályt célozza meg.
Vágólapra másolva!
Egy bajszos kislánnyal reklámozzák a legújabb LMBTQ-propagandakönyvet, amelyet bárki megrendelhet 16 dollárért, közel ötezer forintért. A 3–5 éves korosztálynak szóló könyv borítóján egy óvodáskorú bajszos kislány mosolyog és egy szivárvány színű szélforgóval hirdeti a másságot – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Szivárványos kendőt visel a bajszos kislány a 3–5 éves korosztálynak szóló könyv borítóján. Catherine Fernandez M is for Mustache (szó szerinti fordításban: Az M jelentése bajusz) című munkája így hirdeti a másságot. Hozzáteszik: a könyvből a kicsik megtanulhatják, hogy a B betű a bicikli kezdőbetűje, amivel a főszereplő a Pride-ra (melegfelvonulásra) szokott járni. A C betű nem a cica, hanem az angol Colours (színek) első betűje, amelyek a szivárványszínű zászlót képezik, amit a felvonuláson büszkén tartanak. A D betű jelentése a Doesn't matter, vagyis a nem számít kifejezés.

A szerző szerint nem számít, hogy honnan jöttünk vagy milyen testrészeink vannak, mindenki gyönyörű.

Azt is megtudhatják a gyermekek a bajszos kislány ábrájával dekorált könyvből, hogy az N betű a nevet jelenti, amelyet néhányan maguk választanak, hogy passzoljon ahhoz az új emberhez, akivé váltak.

A mindössze pár éves főszereplő kislány szájába olyan mondatokat ad a könyv szerzője, minthogy nagyon szerencsésnek érzi azokat a gyerekeket – mint amilyen ő is –, akiknek leszbikus, homoszexuális vagy transznemű szüleik vannak.

A könyvben semmit nem bíztak a véletlenre, tizenkétszer szerepel különböző tárgyakon a szivárvány, és mindannyiszor ki is hangsúlyozzák, hogy ez bizony a büszkeség jele – írják.

Az M is for Mustache című mesekönyv a 3-5 éves korosztályt célozza meg Forrás: Instagram

Nincsenek határok, nincsenek értékek, nincsenek erkölcsök

A Ripost azt is megemlíti, hogy Kanadában vihart kavar az a radikális szexuális nevelési tanterv, amelyet az LMBTQ-pártiak terjesztenek az állami iskolákban.

Sok szülő attól tart, hogy gyermekeik összezavarodnak a rájuk zúduló agymosástól, míg a támogatók szerint a program célja, hogy a diákok „igazi önmaguk" lehessenek.

A radikális szexuális felvilágosító programról mindent elmond az a reakció, amit egy kislány mondott az édesanyjának az iskolából hazatérve:

A SOGI (Sexual Orientation and Gender Identification) – Szexuális irányultság és nemi identitás – nevű tanterv alapján Kanada-szerte

arra érzékenyíti az állami iskolák diákjait, hogy a gyermek neme nem attól függ, hogy milyen testrészekkel született, hanem attól, hogy az adott pillanatban minek érzi magát.

Egy, az oktatásban részt vevő tanárnő magyarázata szerint

A leckék között szerepelnek a transznemű gyerekekről szóló könyvek, és dalok.

A kisgyermekek vannak a legnagyobb veszélynek kitéve Forrás: Instagram

A SOGI-tananyag 2016-ban indult Brit-Kolumbiában, és gyorsan terjed egész Kanadában, aminek azonban nem mindenki örül. Laura-Lynn Tyler Thompson, a SOGI egyik fő ellenzője azt mondja, hogy a tanterv többek között azt írja elő, hogy már óvodás korú gyerekeknek is meg kell mondani, hogyan lehetnek más neműek, mint a tényleges nemük.

Több gyerek is azt mondja, attól fél, hogy más neműnek fogja érezni magát.

Kari Simpson, a SOGI egy másik ellenzője úgy véli, hogy a tanterv valójában gyermekbántalmazás.

– mondta Simpson. Szerinte a SOGI célja egy olyan társadalom kialakítása, ahol minden megengedett, nincsenek határok, nincsenek értékek, nincsenek erkölcsök.

A magyarok nemet mondhatnak a gyermekeket célzó agresszív LMBTQ-propagandára

A Ripost arról is említést tesz, hogy a Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így Európában elsőként a magyar embereknek lesz lehetősége állást foglalni a kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda ügyében. Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány népszavazást kezdeményez arról, hogy a gyermekek nevelésében a szülők jogait megerősítsék, valamint hogy szigorúbban lehessen fellépni a pedofil bűnelkövetőkkel szemben, továbbá hogy véget vessenek annak a gyakorlatnak, hogy LMBTQ-szervezetek érzékenyítés címszó alatt szexuális témájú előadásokat tartanak gyerekeknek. A homoszexuális propaganda a tengerentúlon és a kontinens egyes részein látványosan teret nyert, negatív befolyást gyakorolva a gyerekek fejlődésére.

Az egyik LMBTQ mesekönyvben a lovag megmenti a herceg életét, aki első látásra beleszeret a segítőjébe Forrás: V4NA

A Soros-hálózat támadása Magyarország ellen

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye arra emlékeztet, hogy nemzetközi, brüsszeli és hazai balliberális szervezetek, valamint az egész Soros-hálózat intenzív támadást indított Magyarország ellen az elmúlt hetekben, amiért ezt a kérdést napirendre vette.

A magyar kormány álláspontja szerint a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba a különféle LMBTQ szervezeteknek és aktivistáknak nincs joga beavatkozni.

Hozzátették: a kormány öt fontos kérdésben szeretné kikérni a magyar emberek véleményét. Ilyen kérdések a szülői hozzájárulás nélkül folytatott szexuális propaganda az óvodákban, iskolákban, és a nemi átalakító kezelések népszerűsítése és elérhetősége a gyermekek számára.