Vad bulikat tartott Bill Gates fiatalon az életrajzírója szerint

Bill Gates
Founder Bill Gates on the roof of Microsoft headquarters in Redmond, Washington near Seattle.
Vágólapra másolva!
Nem volt "kórista fiú" fiatal korában Bill Gates egykori életrajzírója szerint, gyakran sztriptíztáncosnőkkel tartott meztelen partikat a házában. A milliárdos barátja viszont azt állítja, a techguru a kezdeti idők után hűséges volt a feleségéhez. A világ egyik leggazdagabb embere a múlt héten jelentette be a válását. A házaspárnak 124 milliárd dolláros vagyonról kell megállapodnia.
Vágólapra másolva!

– Nem volt "kórista fiú" Bill Gates fiatal korában, amikor vad bulikat tartottak seattle-i otthonában - mondta a Daily Mailnek adott interjújában James Wallace. Az egykori újságíró két könyvet is írt a milliárdos életéről. Wallace azt mondta, kíváncsi rá, hogy válása után Gates visszatér-e a korábbi életformájához.

Szeretett bulizni

Az egykori újságíró a könyvében is beszámolt ezekről a bulikról, ahova sztriptíztáncosokat is meghívtak, akikkel aztán együtt úszkáltak meztelenül a medencében.

Wallace szerint a techguru nők iránti fokozott vonzalmáról sokan tudtak, de nem számoltak be róla. Szerinte Bill

azután sem szakított ezzel az életvitellel, miután randizni kezdtek későbbi feleségével, Melindával.

Emiatt a pár közel egy évre szakított is, és csak 1992-ben jöttek újra össze.

Vern Raburn, Gates régi barátja is megerősítette, hogy a férfi szeretett bulizni, és kezdetben nem volt hűséges Melindához. Raburn azonban azt is mondta, hogy ilyen bulikat már nem látott a pár esküvője után, és szerinte Bill büszke is volt arra, hogy a házasságkötés után nem csalta meg a feleségét.

27 év, három gyerek, 124 milliárd dollár

Bill és Melinda Gates május 2-án jelentették be, hogy 27 év házasság után elvállnak. Mindketten ugyanazt a posztot tették ki a Twitter-oldalára, amiben arról írtak, hogy már nem tudnak együtt fejlődni. A párnak három gyereke született, közös vagyonuk körülbelül 124 milliárd dollár.

A házaspár 2021. május 2-án bejelentette, hogy 27 évi házasság után elválik Forrás: MTI/EPA/Julien De Rosa

A TMZ csütörtökön azt írta, hogy a család "dühös lett a férfira" valamilyen esemény miatt, és nélküle utaztak el Grenadába.

Wallace mindenesetre azt mondta, kételkedik abban, hogy a 65 éves milliárdos visszatérne korábbi életmódjához a válás után.