Vágólapra másolva!
A 38 éves John Madennek beteges és rögeszmés érdeklődése volt a nemi erőszakkal, a pedofíliával és a kínzásokkal kapcsolatban. Tizenegy éve, egy végzetes napon a férfi áthívta az unokahúgát egy ürüggyel, majd amikor a kislány megérkezett, elkábította, brutálisan megkínozta és megerőszakolta. A férfi egyik tárgyalásán a bíró azt mondta, hogy az egyetlen igazságos büntetés a férfivel szemben az, ha élete végéig börtönben marad.
Vágólapra másolva!

2010. április 3-án John Maden azzal hívta fel 12 éves Tia Rigg édesanyját, hogy az unokahúga menjen át hozzá, hogy segítsen neki vigyázni a 10 éves gyerekére. Amikor a kislány délután 15 óra körül megérkezett a 38 éves nagybátyja manchesteri otthonába,

a férfi nyugtatóval kábította el Tiát.

Ezután a férfi megerőszakolta a kislányt, megkínozta, megverte, majd egy késsel hasba szúrta és egy gitárhúrral megfojtotta. A férfi 15 óra 45 perckor tárcsázta a segélyhívót és azt mondta:

– majd megadta a nevét és a címét. A diszpécser megkérdezte tőle, hogy mi történt, mire azt felelte, hogy:

– a diszpécser visszakérdezett, hogy mikor történt, John pedig azt felelte, hogy

éppen most fejezte be a lány meggyilkolását.

A diszpécser megkérdezte tőle, hogy miért tette, a férfi annyit mondott:

A rendőrök két perccel később értek ki a férfi házához.

John a rendőrök jellemzése szerint nyugodtan és hideg fejjel nyitotta ki nekik az ajtót, majd az emeletre kísérte őket. Amikor felértek az egyik szobához, brutális látvány fogadta a rendőröket: a kislány testét arccal a földön találták meg a vendég hálószobában.

Teljesen meztelen volt, csak a zoknija volt rajta, nyakán egy gitárhúr volt, a kezeit cipőfűzővel kötötte össze a kegyetlen nagybátyja.

Tia holtteste mellett volt két kés, egy seprűnyél és egy szexuális játékszer, mindegyik tiszta vér volt.

A boncolás során kiderült, hogy a kislány nagyon sok vért vesztett a szúrások és a belső sérülései miatt, de halálát elsősorban a fulladás okozta. Johnt a rendőrök azonnal letartóztatták, a gépén több száz pornográf képet találtak a nyomozás során gyerekekről és a bántalmazásukról. Telefonjában pedig volt egy „brutális nemi erőszak" mappa.

A férfit életfogytiglanra ítélték azzal, hogy soha nem szabadulhat.

A nyomozást vezető David Warren nyomozó elmondta, hogy Maden nem volt hajlandó megmagyarázni tettét, és soha nem mutatott megbánást a gyilkosság miatt.

Felhasznált forrás:

https://murderpedia.org/male.M/m/maden-john.htm