A transzneműeket ünnepli új videóklipjével a Backstreet Boys énekese

Vágólapra másolva!
AJ McClean, a Backstreet Boys egyik frontembere a „Love Song Love" című új, szólódalának videoklipjét Amerika transznemű közösségének szenteli.
Vágólapra másolva!

A 43 éves amerikai énekes a klipben kifestett szemekkel, a transzneműek körében közismert szakszóval élve „drag" stílusban stylingolva tűnik fel, és egy életnagyságú rózsaszín babaházban táncol. McClean a klipjében főszerepet ad Amerika két közismert transznemű modelljének, Nahla Wyldnak és Carmen Carrera-nak, akik a dal előadása közben az énekes mellett partiznak női fehérneműben, tollboákkal felszerelve.

A film egyik jelenetében kilakkozzák McClean körmeit, a körömfestés közben az énekes szőrös, tetovált karja is jól látható a tökéletes kontraszt érdekében.

Az énekes a videoklippel az amerikai LMBTQ-közösségnek a jogaik elismeréséért, az egyenlőségükért vívott harcát támogatja, abban az időszakban, amikor az USA-ban egymást érik a transzneműek érdekében elfogadott szövetségi törvényrendeletek, illetve az ezekre válaszként adott, az egyes amerikai államokban állami szinten elfogadott, és a cisznemű lakosság jogait védő „ellenrendeletek".

McClean nem rejti véka alá, hogy a rózsaszín babaházas videoklipjével új rajongói kört akar megcélozni: „Transznemű és nem-bináris rajongóimnak mostanában nagyobb szüksége van a támogatásomra, mint valaha. Ami az országban történik, az elfogadhatatlan", nyilatkozza McClean.

AJ McClean házas, 2011-ben vette feleségül (nő) házastársát, Rochelle Karidist, két gyerekük van, egy kilenc- és egy négyéves kislány.