Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tudják, hogy a kislány a saját gyereke volt-e, vagy a párja előző kapcsolatából született. De az már kiderült róla, hogy a korábbi párját is megverte, amikor az terhes volt, ezért még ebben az ügyben is folyik a nyomozás vele szemben.
Vágólapra másolva!

Kegyetlen gyilkosság miatt vettek őrizetbe hétfőn egy 22 éves, alabamai férfit. Cameron Elliott többször megerőszakolt, és aztán megölt egy nyolchónapos kisbabát.

A kislány hat napig feküdt kórházban kritikus állapotban, mert a férfi megverte, hétfőn viszont beállt nála az agyhalál, ezért az orvosok levették a gépekről,

amelyek addig életben tartották.

A decaturi rendőrök szerint a férfi múlt hét kedden este támadt a gyerekre, miután előzőleg drogozott. A kislányra borzalmas állapotban találtak rá a helyszínre érkező rendőrök.

Súlyos sérülései harapásokból, és szexuális erőszakból származtak.

A kislány anyja szerint Elliott autóval vitte el otthonról a gyereket, majd amikor visszahozta, már alig lélegzett.

Nem tudni, hogy a férfi volt az apja a kicsinek, vagy az anya korábbi párja, az viszont kiderült, hogy Elliott nem először viselkedett agresszíven.

2019 szeptemberén korábbi párjára is rátámadt. Többször arcon vágta és rugdosta a földön fekvő nőt, aki 5 hónapos terhes volt.

Volt párja azonban két hónappal később visszavonta a férfi ellen tett feljelentését, mondván megbeszélték a történteket és kibékültek egymással. De

tavaly márciusban a férfi újra rátámadt, ami miatt most is nyomoznak ellene.

Ha sikerül bebizonyítani Elliott bűnösségét, életfogytiglani börtönre, de akár halálbüntetésre is ítélhetik - írja a Bors a Heavy.com cikke alapján.