Keresztényellenes fordulat következhet Biden győzelme esetén - erről beszélt egy tiszteletes

Joe Biden, maszk
WILMINGTON, DE - OCTOBER 23: Democratic presidential nominee Joe Biden picks up his protective face mask after he dropped it while leaving the stage following his remarks for combatting the coronavirus pandemic at The Queen theater on October 23, 2020 in Wilmington, Delaware. While Biden campaigns in Delaware on Friday, President Donald Trump is holding two rallies in the battleground state of Florida. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Keresztényellenes fordulat következhet, amennyiben Joe Biden, a demokraták jelöltje győz az amerikai elnökválasztáson - nyilatkozta Franklin Graham tiszteletes a Newsmax TV-nek szombaton. 
Vágólapra másolva!

Attól tartok, hogy Biden győzelme esetén olyan támadás következhet a keresztény vállalkozások ellen, mint az Obama-adminisztráció idején - mondta Graham a televíziós csatorna American Right Now című műsorában.

Véleményem szerint a demokrata jelölt elnökké választása esetén hasonló jellegű támadásokat fogunk látni a keresztény vállalkozások, és a keresztény szervezetek ellen. Ez várható - fűzte hozzá. Úgy gondolom, hogy célkeresztbe fognak kerülni az egyházak, amiket erőteljesen támadni fognak - egészítette ki a korábbiakat.

Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje lehajol egy maszkért Forrás: Getty Images/Drew Angerer

A keresztény egyházakat, és a hozzájuk köthető humanitárius és szociális tevékenységet folytató szervezeteket megpróbálják megadóztatni, és bezárni. A kár bekövetkezett, és most csupán arról van szó, hogy megakadályozzuk, hogy ez a folyamat tovább folytatódjon - emelte ki.

Nem tudom, sikerül-e valaha visszaszereznünk Amerikát, de én mindenesetre továbbra is folytatom a munkát, és tovább prédikálok - mondta.

Hazánknak szívátültetésre van szüksége, és ez csak Jézus Krisztusnak és a hitnek köszönhetően történhet meg - zárta gondolatait Graham.

A Videán folytatódott a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a nyolcadik videó.