Donald Trump: A választás tétje az amerikai álom, vagy a szocialista rémálom

TRUMP, Donald Sanford, 2020. október 13.
Donald Trump amerikai elnök támogatóihoz beszél a Florida állambeli Orlando Sanford nemzetközi repülőtéren 2020. október 12-én. Az elnök  vírustesztje a kampányesemény előtt negatív lett. Trumpot október 2-án száll
Donald Trump amerikai elnök támogatóihoz beszél a Florida állambeli Orlando Sanford nemzetközi repülőtéren 2020. október 12-én.
Vágólapra másolva!
A november 3-ai választás tétje az, hogy folytatódik-e az amerikai álom, vagy beköszönt a szocialista rémálom - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön a Fehér Házban, azon a videokonferencián, amelyet a Milken Intézet szervezett amerikai közgazdászoknak.
Vágólapra másolva!

Újraválasztása esetére

az elnök további infrastrukturális beruházásokat helyezett kilátásba, köztük utak és hidak rendbe hozatalát, illetve építését.

Trump hangsúlyozta: ha a baloldal jut hatalomra, akkor lezárja a gazdaságot és ezzel meghosszabbítja a koronavírus-válságot.

Donald Trump amerikai elnök támogatóihoz beszél a Florida állambeli Orlando Sanford nemzetközi repülőtéren 2020. október 12-én. Forrás: MTI/AP/Evan Vucci

Donald Trump kifejtette, hogy

szerinte az év végéig meglesz a koronavírus elleni oltóanyag.

Fontosnak mondta, hogy azok, akiket kevésbé fenyeget a koronavírus-fertőzés, visszatérjenek a normális gazdasági tevékenységhez. Véleménye szerint a gazdaság lezárása szükségtelenül tesz tönkre életeket.