Fegyverrel kergette ki egy házaspár az erőszakos tüntetőket a kertjéből, miután azok betörtek hozzájuk, de St. Louis ügyésznője a zavargók mellé állt

Mark és Patricia McCloskey a saját tulajdonukat védték a randalírozókkal szemben
Vágólapra másolva!
Ismét utcára vonultak a radikális baloldal szimpatizánsai az amerikai St. Louis városában, és bementek egy magánterületre, ahol viszont egy házaspár nem hagyta magát, és fegyverekkel kergette el őket. Mark és Patricia McCloskey akciója nem tetszett a helyi körzeti ügyésznek, Kimberly Gardnernek, aki nyomozást rendelt el az incidens miatt. Gardner közismerten Soros György támogatását élvezi – írta a V4NA nemzetközi hírügynökség. 
Vágólapra másolva!

A hét elején az Egyesült Államokban ismét zavargások voltak. Ezúttal a Missouri államban található St. Louisban vonultak utcára a radikális baloldali aktivisták.

Mark és Patricia McCloskey a saját tulajdonukat védték a randalírozókkal szemben Forrás: V4NA

Ezután gyorsan elterjedt a közösségi médiában egy videofelvétel, amelyen az látható, hogy egy házaspár fegyverekkel kergeti el a radikális baloldali aktivistákat. A videón szereplő ügyvéd házaspár, Mark és Patricia McCloskey felszólította a randalírozókat, hogy magánterületen vannak, és hagyják el azt. A zavargók a külső kaput megrongálva jutottak be, több helyen felirat jelezte, hogy magánterületre mennek. A házaspárral agresszíven beszéltek, az ott lakók éppen vacsoráztak.

Természetesen a baloldali média a baloldali zavargókat kezdte el védeni.

A fenti felvétel azonban erősen manipulatív, ugyanis a teljes videón világosan látszik, hogy a tömeg egy kapun keresztül megy be a McCloskey család otthonához.

A botrányt követően a helyi körzeti ügyésznő, Kimberly Gardner is megszólalt, amelyben közölte, hogy

Mint mondta, "nem toleráljuk az erőszak használatát azok ellen, akik alkotmányos jogaikat gyakorolják". Azaz, a tüntetők mellé állt. A tüntetők mellé, akik erőszakosan betörtek egy magánterületre és fenyegették az ott élőket.

Soros 67 ezer dollárral támogatta az ügyészt

Gardner egyértelműen Soros György embere.

Az afroamerikai ügyész 2016-ban pályázott a pozícióra, és komoly támogatásokat kapott a tőzsdespekulánstól.

Azzal az ígérettel kampányolt, hogy helyreállítja és átalakítja a büntető igazságszolgálatba vetett társadalmi bizalmat, és csökkenteni fogja az erőszakos bűncselekmények számát.

A The Missouri Times című lap akkor arról írt, hogy

Gardner több mint 67 ezer dollárt kapott a Soroshoz köthető Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságtól (PAC).

Az összeg egy részéből Gardner egy reklámkampányt finanszírozhatott.

Kimberly Gardner továbbá a Demokrata párttal szimpatizál, és egy radikális baloldali mozgalmat is támogatott. A Fox News beszámolója szerint Gardner korábban hangosan összeveszett Missouri állam republikánus főügyészével, Eric Schmittel, akit "önjelölt Trumpnak" nevezett.

Schmitt egyébként korábban Twitter-oldalán kritizálta Gardnert. Szerinte ugyanis

A körzeti ügyész magyarázkodni kezdett, szerinte a 36 letartóztatott közül mindössze nyolc tartozott az ő irodájához, és a rendőrség nem nyújtott be elfogadható bizonyítékokat.

A Fox News egyébként arról is beszámolt, hogy az elmúlt két évben drasztikusan csökkent az ítéletek aránya Gardner alatt. Az adatok szerint az ügyészek előterjesztése után 2018-ban az esetek 51 százalékában, 2019-ben pedig az esetek 54 százalékában hoztak elmarasztaló ítéletet.