Migránsok két hónapig kínoztak és erőszakoltak egy belga nőt Olaszországban

Csónakon érkeznek illegális bevándorlók Tunéziából az olaszországi Lampedusa szigetére 2011. február 20-án
Illegális bevándorlók érkeznek csónakkal Tunéziából az olaszországi Lampedusa szigetére (Képünk korábbi felvétel).
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő bűncselekmény-sorozatban indítottak eljárást az olasz hatóságok San Remóban. Az egykor táncdalfesztiváljairól elhíresült tengerparti üdülőhelyen hat tunéziai migránst (23 és 50 év közöttiek) csoportosan elkövetett nemi erőszakkal, emberrablással, szexuális kizsákmányolással és prostitúcióra kényszerítéssel vádolnak. A 6 férfi elrabolta, kínozta, megerőszakolta és prostitúcióra kényszerítette a 32 éves belga nőt több héten keresztül.
Vágólapra másolva!

Az eljárás tavaly január 25-én indul a vizsgálóbírói meghallgatással, majd a területileg illetékes főügyész is kihallgatja a földközi-tenger parti városban élő nőt. Vallomása alapján tudjuk, hogy

különös kegyetlenséggel bántak vele, elrablását követően ágyhoz kötötték, ahol a tunéziaiak mellett mások is rendszeresen megerőszakolták a magatehetetlen nőt.

A tunéziai migránsok „ügyfeleiktől" természetesen pénz kértek cserébe. Mint kiderült, a belga nő úgy került kapcsolatba a tunéziai bandával, hogy tőlük akart kábítószert vásárolni. A tunéziaiak ezt követően rabolták el, és csak két hónap múlva szabadult ki, de a Sudinfo nevű belga hírforrás szerint a rendőrség nem ad további információt, azt sem lehet tudni, hogy a nőt szabadon engedték-e vagy megszökött elrablóitól.

Illegális bevándorlók érkeznek csónakkal Tunéziából az olaszországi Lampedusa szigetére még 2011 februárjában. Illusztráció Forrás: AFP/Roberto Salomone

Azt mindenesetre le kell szögezni, és erről többször is írtunk már, hogy

azokban az országokban, ahol az elmúlt időszakban megnőtt a migránsok száma, ott az erőszakos bűncselekmények száma is megnőtt,

láttuk a példákat Londonból, Németországból, Svédországból, Franciaországból, mindenhonnan, ahol migránsokat nagyobb számban fogadtak. Különösen sok bűncselekményt követnek el a nőkkel és a homoszexuálisokkal szemben, de az antiszemitizmus elterjedése is súlyos problémát jelent a befogadó országokban.

Finnországban az egyik kormánypárt kitoloncolná a szexuális bűncselekményeket elkövető migránsokat, Dániában pedig egy szigetre költöztetnék őket kiutasításuk előtt.

Ami viszont megdöbbentő, hogy az egyébként mindig hangos feminista, nőket védő szervezetek és baloldali, liberális érdekképviselő csoportok soha nem emelik fel a szavukat akkor, amikor migránsok erőszakolnak meg nőket, vagy, ahogy a belga nő esetében, elrabolnak és prostitúcióra kényszerítenek valakit. Mi az oka ennek? Erről a manipulált fake news gyárakban még csak írni sem lehet, holott ez egy nagyon súlyos, emberi jogokat is érintő kérdés, amellyel komolyan foglalkozni kellene.

Az Európai Parlament liberális csoportjai miért nem készítenek jelentést, elemzést arról, hogy vajon van-e összefüggés a migránsok és a bűncselekmények egyre növekvő száma között?

Soros erre nem ad pénzt csak a Magyarországot gyalázó jelentésekre?