Kirúgtak egy légiutas-kísérőt, mert megszégyenítette a rivális dolgozókat

LOT, Katarzyna Richter
Vágólapra másolva!
A lengyel LOT légitársaság kirúgta a légiutas-kísérők egyik főnökét, amiért egyik Facebook-posztjában olyan hangnemben írt a rivális British Airways munkatársairól, amit nem lehet tolerálni. 
Vágólapra másolva!

Katarzyna Richter titokban készített képeket a brit nemzeti légitársaság alkalmazottairól, amikor a londoni Gatwickből repült Lengyelországba. Facebook-posztjában

bírálta a túl szűk egyenruhájukat, utalt kövérségükre és rothadt, egyenetlen fogaikra, valamint rendezetlen frizurájukra.

Richter azt is sugallta, hogy a személyzet nem teljesíti megfelelően feladatait.

null

null

A lengyel légitársaság kivizsgálta az esetet, és azután döntött a hölgy menesztéséről. Mindkét légitársaság alkalmazottai felháborodtak az eset után, szégyennek nevezve Richtert.

A BA személyzetének egyik tagja azt nyilatkozta a The Sunnak: hogy merészeli egy rivális légitársaság alkalmazottai kinézetének górcső alá vételét, hozzátéve, hogy a személyzet elsődleges feladata az utasok biztonsága.

- tette hozzá. A kommentelők egy része szerint túl messzire ment Katarzyna Richter ezekkel a megjegyzésekkel, mások szerint pedig nem lett volna szabad engedély nélkül fényképeznie.

null

null

Richter a BA személyzetének ruhájára is tette a megjegyzéseket, bírálva fényezetlen cipőjüket és lyukas harisnyanadrágjukat.

null

null

A nő azóta bocsánatot kért a megjegyzésekért, és elismerte, hogy megbánta viselkedését.

A LOT szóvívője nyilatkozott a Daily Mailnek. Sajnálják a történteket, hozzátéve, hogy a volt alkalmazottjuk cselekedete ellenkezik az alkalmazandó előírásaikkal és a légitársaság értékrendszerével is. Ez a fajta viselkedés elfogadhatatlan és sohasem fogják tolerálni, ezért is döntöttek úgy, hogy azonnali hatállyal megszüntetik az együttműködést Katarzyna Richterrel.

null

null

A British Airways szóvivője pedig azt nyilatkozta, hogy büszkék légiutas-kísérőikre és arra a kivételes szolgáltatásra, melyet nap mint nap nyújtanak ügyfeleiknek.