Siklóernyő-balesetben meghalt a népszerű Youtube sztár

Grant Thompson, The King of Random, YouTube, meghalt
Vágólapra másolva!
Meghalt a népszerű Youtube-sztár, Grant Thompson egy siklóernyő-balesetben. A hírt a családja jelentette be. Thompson bátyja szerint az egykori youtuber hétfőn este ment siklóernyőzni, de már sosem tért vissza. A hatóságok kedden találták meg holttestét, hogy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. 
Vágólapra másolva!

A Washington megyei seriff iroda szerint hétfőn érkezett a bejelentés egy siklóernyőssel kapcsolatban, aki Sand Hollow állami parknál tűnt el a radarról Utah államban és már egy órája vissza kellett volna térnie. Mobiltelefonon sem volt elérhető.

A hívás után nagy erőkkel kezdődött meg a keresés.

Grant Thompson Forrás: Youtube/The King of Random

A koordinátákat GPS-adatokból nyerték ki és egy helikopter még éjjel lokalizálta Thompson holttestét.

A nyomozók a helyszínen siklóernyő-felszerelést és egy videófelvevő készüléket is találtak, melyet használni fognak, hogy megállapítsák a baleset okát - írja a tmz.com.

Bátyja szerint 5 hónappal ezelőtt kezdett siklóernyőzni Thompson és

az ejtőernyőzés, a repülés és egyéb légi tevékenységek is vonzották.

A Youtube is kommentelte a "King of Random" halálhírét, tehetséges, szenvedélyes és végtelenül kíváncsinak jellemezve a youtubert.

Thompson 2010-ben kezdte meg tevékenységét a Youtube-on, és mostanra

11 millió előfizetővel rendelkezett,

akinek műsorait összesen 2,5 milliárdan látták. Életmóddal kapcsolatos trükköket, tippeket osztott meg, amelyek könnyebbé tehetik az emberek mindennapi életét.

A 321. legtöbb előfizetővel rendelkezett.