Kövér László ecuadori gyereknek adományozott sporteszközöket és hangszereket

KÖVÉR László
Quito, 2018. november 7. Az Országgyűlés Sajtóirodája által közzétett képen Kövér László, az Országgyűlés elnöke (b3) és Elizabeth Enriqueta Cabezas Guerrero, az ecuadori parlament elnöke (b2) megtekinti a Magyarország-Ecuador - a világörökség helyszínei című fotókiállítást Quitóban 2018. november 7-én. MTI/Az Országgyűlés Sajtóirodája
Vágólapra másolva!
Kövér László Ecuador fővárosában, Quitóban tett hivatalos látogatása során sporteszközöket és hangszereket adományozott egy az ecuadori gyermekeket segítő alapítványnak.
Vágólapra másolva!

A magyar házelnök az ecuadori parlament elnökének, Elizabeth Enriqueta Cabezas Guerreronak a jelenlétében átadta a magyar Országgyűlés adományait az El Sol Brilla para Todos (Mindenkire süt a nap) alapítványnak, majd a két házelnök közösen nyitotta meg a parlament sétányán felállított "Magyarország-Ecuador - a világörökség helyszínei" című fotókiállítást.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Elizabeth Enriqueta Cabezas Guerrero, az ecuadori parlament elnöke megtekinti a Magyarország-Ecuador - a világörökség helyszínei című fotókiállítást Quitóban 2018. november 7-én. Forrás: MTI/Az Országgyűlés Sajtóirodája

Köszöntőjében Kövér László úgy fogalmazott:

A Mindenkire süt a nap alapítvány sport- és zeneművészeti foglalkozásokat szervez a vonzáskörzetében élő gyermekeknek, hogy a nehéz életkörülmények miatt ne kallódjanak el.

Az alapítvány emellett a megfelelő élelmiszerellátást biztosító bölcsődei programot és a fogyatékkal élőket és időseket segítő programokat működtet.

A magyar Országgyűlés sporteszközöket, hangszereket és a fogyatékkal élők élethelyzetét segítő eszközöket adományozott az ecuadori alapítványnak.

A parlament sétányán megnyitott fotókiállítás Ecuador és Magyarország UNESCO kulturális világörökségi helyszíneit mutatja be.