Ikreket szült egy nagymama, ezzel ő a legidősebb anyuka Angliában

Tracy Britten, ikerterhesség, ikrek, Anglia
Vágólapra másolva!
Az 50 éves Tracy Brittennek a vártnál korábban érkezett három kislánya és egy kisfia, akiket hamarosan hazavihetnek a kórházból, miután egy hónapot töltöttek a koraszülött osztályon. 
Vágólapra másolva!

Az ikrek a terhesség 31. hetére születtek, anyjuk csak januárra volt kiírva. Az egyik rutinvizsgálaton azonban kiderült, az egyik baba nincs jól, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy sürgősségi császármetszéssel megműtik az 50 éves nőt - írja a Mirror.

A kicsiket a koraszülött intenzív osztályon ápolták, az anyjuk egy hétig nem is látogathatta őket. A kicsik közül hárman már megerősödtek, önállóan lélegeznek, az

egyikük viszont még mindig lélegeztetőgépen van.

Tracy Britten lett Anglia legidősebb újdonsült anyukája. Az ötvenéves nőnek

már van három felnőtt gyereke, és nyolc unokája.

"Egy gyerekre számítottunk, de amikor megtudtuk, hogy négyen lesznek, azt valódi csodának tartottuk. Nem is gondoltuk volna, hogy az én koromban ez még összejöhet" - mondta a nő. Az orvosok szerint az ilyen ikerterhességnek egy az egymillióhoz az esélye.

Tracy Britten nem természetes úton esett teherbe, egy ciprusi magánklinikán történt a mesterséges megtermékenyítés, amelyet hormonkezelés előzött meg.