A norvég férfiak kétharmada már fél a hamis Me Too vádaktól

Vágólapra másolva!
Egy új felmérés szerint három norvég férfi közül kettő már fél az igazságtalan szexuális zaklatás vádjától, ugyanis a szélsőségesen feminista Me Too kampány eredményeként számos nő kezdett szexuális zaklatásról jelenteni. 
Vágólapra másolva!

A Klassekampen norvég napilap főszerkesztője, Christian Andersen szerint félelem alakult ki a férfiakban, mely öntudatosabbá teszi őket, de ez egészségtelen helyzethez is vezethet. Elmondta, hogy

A Voice of Europe oldalán olvasható cikkben azt írják, a Me Too kampány a szexuális zaklatások elleni küzdelem egyik erős eszköze lett, de ennek részeként már halálos áldozatok is vannak.

A svéd kulturális központ igazgatója öngyilkosságot követett el,

miután a svéd média helytelen szexuális viselkedéssel vádolta meg alkalmazottaival szemben. A vizsgálat azonban nem állapított meg egyértelmű bizonyítékot.

Az Egyesült Királyságban egy tizenéves fiú és anyjának életébe került, amiért a fiút jogtalanul vádolták nemi erőszakkal.

Az összetört kétgyerekes anya öngyilkos lett, amiért 17 éves fia felakasztota magát a nemi erőszak vádjának visszavonása után.