Vágólapra másolva!
Az amerikai Idaho államban egy középiskolai tanárnő lefeküdt a kiskorú diákjával. A bíróságon meghallgatták a fiút is, aki azt mondta, a nő nem kényszerítette semmire.
Vágólapra másolva!

A bíróságon a 16 éves fiú azt mondta, hogy korábban „láthatatlan, csendes diák volt”. Azonban, miután a 26 éves tanárnőjével, Rebecca Mason-Calesszel szexuális viszonyuk lett, a fiú népszerű lett.

Azt mondta, az iskolában olyan gyerekek is odamentek hozzá megkérdezni, hogyan történt az eset, akiket addig nem ismert.

A fiú a meghallgatáson elutasította, hogy őt áldozatnak nevezzék.

– mondta a fiú.

Rebecca Mason-Cales Forrás: Facebook

Ezután a fiú azt kérte a teremben lévőktől, hogy álljon fel, aki támogatja a tanárnőt, és 15 ember fel is állt.

Mindezek ellenére a bíró elítélte a nőt, aki beismerte tettét. 120 napot kell börtönben ülnie.

A fiú először 2017 augusztusában került szexuális kapcsolatba az egyébként házas nővel, majd még legalább hat alkalommal lefeküdtek egymással.

Egy névtelen bejelentés után indítottak vizsgálatot a nő ellen, akit letartóztattak, miután a fiú telefonján bizonyítékokat találtak ellene.

Az ügyész azt mondta, az eset remek példa arra, hogy miért nem lehet gyerekkel szexuális kapcsolatot létesíteni, és miért nem szabad egy tanárnak a diákjával szexuális kapcsolatot létesítenie – írja a Metro.co.uk.

A nő a börtönbüntetés mellett felkerült a szexuális bűnözők listájára, eltiltották minden olyan munkától, ahol 12 és 18 év közötti gyerekekkel kell foglalkozni, és nem találkozhat a fiúval, amíg az 21 éves nem lesz.